Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiel ga želi

Ilija Brozović ide prema Domagoju Duvnjaku

Ilija Brozovic, Lars Jorgensen
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
31.12.2015.
u 12:40

PPD Zagreb želio bi vratiti Brozovića za proljetni dio sezone, Kiel ima više novca, a postoji i mogućnost da naš pivot ostane u Hamburgu.

Ilija Brozović, kružni napadač njemačkog Hamburga, priključio se pripremama rukometne reprezentacije u Ivanić-Gradu. S obzirom na pokretanje stečajnog postupka njegova kluba koji duguje pet milijuna eura, Ilija je zanimljiv PPD Zagrebu za drugi dio sezone. Imao bi pravo nastupa i u Ligi prvaka. No, u igru se uključio financijski puno moćniji Kiel koji je ostao bez dva kružna napadača koji su ozlijeđeni – Wienceka i Tofta Hansena.

– Kada sam se posljednji put čuo s Brozovićem, bio je dogovor da se nađemo kada se vrati u Hrvatsku. Kako je trenutačno na pripremama, ne želim ga ometati. Vidjet ćemo kako će se cijela priča oko njegova kluba odvijati, na kraju će Brozović biti taj koji će procijeniti što će i kako dalje – rekao je Ante Ančić, direktor PPD Zagreba.

Brozoviću je Kiel sigurno zanimljiv jer se već priviknuo na igranje u Bundesligi, grad je blizu Hamburga, a tamo je i Domagoj Duvnjak. Inače HSV je već ostao bez Adrana Pfahla koji ide u Gōppingen te vratara Jensa Vortmanna koji će u Leipzig.

– Odlazim teška srca. Ponudu Leipziga imao sam već uoči početka prvenstva. Tada je nisam prihvatio, ali sada moram – rekao je Vortmann.

U Hamburgu se nadaju da će im vodstvo lige produžiti rok za vraćanje duga te da će u međuvremenu skupiti novac. U tom slučaju odigrali bi do kraja prvenstvo, samo u nešto oslabljenom sastavu. Lindberga traže Fūchse i Veszprem, put Berlina mogao bi i Kevin Schmid, dok Draška Nenadića, najboljeg strijelca njemačke lige, traži pola Europe.

– Svako od igrača mora sam odlučiti hoće li ostati u kubu ili će ići dalje zarađivati novac – rekao je Johannes Bitter, vratar Kiela.

Na popisu je igrača koji bi trebali ostati u kubu i iznijeti sezonu do kraja i ime Ilije Brozovića. Hamburg je kraj godine dočekao na sjajnom četvrtom mjestu njemačke lige, četiri boda manje od trećeplasiranog Flensburga. Vodeći Kiel ima sedam bodova više.

>> Pripreme na neradni dan čista su provokacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije