Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SVAKODNEVNICA

Igrao je u Hajduku, a sada skuplja boce: 'Od pet ujutro sam u obilasku'

Split: Jutro nakon prve večeri Ultra Europe festivala djelatnici Čistoće i taksisti imaju pune ruke posla
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
10.07.2023.
u 21:23

Bivšeg igrača Hajduka raduje što u Splitu ima događanja, raznih koncerata i utakmica iza kojih se mogu pokupiti boce i nešto zaraditi. No, Ultra je za sve, pa i za skupljače, posebna priča.

Higin Matavulj (75) je nekadašnji igrač Hajduka koji, kao i brojni hrvatski umirovljenici, ima mizernu mirovinu. Stoga kućni budžet popravlja skupljanjem boca. Matavulj je proteklog vikenda dežurao oko Parka mladeži gdje se održavala Ultra te prikupljao boce. S njim je bilo još skupljača, uglavnom umirovljenika.

- Od 5 sati i 15 minuta sam tu u obilasku, i u sat i pol vremena nakupio sam dvije vreće, sad je na redu treća – rekao je Higin za Slobodnu Dalmaciju.

Bivšeg igrača Hajduka raduje što u Splitu ima događanja, raznih koncerata i utakmica iza kojih se mogu pokupiti boce i nešto zaraditi. No, Ultra je za sve, pa i za skupljače, posebna priča.

Ultra je Parku mladeži trajala tri dana, a skupilo se oko 100.000 posjetitelja. Koristi od ovoga spektakla imaju brojni građani Splita pa tako i skupljači boca.

 
Ključne riječi

Komentara 3

JO
josippo
07:05 11.07.2023.

Znači igrač koji jednom nastupio u jednoj prijateljskoj utakmici je bio igrač hajduka? Mislite bio da ga vide pa ga potjerali?

Avatar rubinet
rubinet
11:26 11.07.2023.

Ovaj poznati bili tić nastupio je za Hajduk kako slijedi: prvenstvene utakmice -0 (ništa); kup - 0 (ništa) ; superkup-0; (ništa) ; europska natjecanja- 0 (ništa). Ali zato ,pogledajte ovo, prijateljska utakmica - 1 (jedna). Jedna, ali vrijedna. I bioo je par puta na treningu.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:19 11.07.2023.

Dakle po godinama je igrao u 70im, u super Hajduku? Ne mogu se sjetiti tog igraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije