Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sevilla na kantridi

Igraju u slavnom Šukerovom dresu

Sevilla, Stephane Mbia
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.10.2014.
u 07:15

– Vladari smo tog natjecanja, a pravo na kiks, kao u igri s Atleticom, nemamo - kaže Jose Castro.

Legendarna momčad Seville, ona iz 1992. godine, imala je savršeno jasan plan, u kojem nije moglo biti pogreške. Maradoni je leđa čuvao Diego Simeone, a Mali Zeleni bi prije utakmice dobacio Šukeru:

– Davore, ti samo trči, a loptu ćeš dobiti u pravi trenutak, ne brini se.

Hrvat je donedavno držao titulu najboljeg Sevillina strijelca. Bilo je to doba kada su im suparnici bili Barcine zvijezde Koeman, Guardiola, stariji brat Laudrup i legendarni Stoičkov. Od spomenute ekipe, večeras će na Kantridi biti, pretpostavljamo, jedino – Davor Šuker. No, igrači Seville, čiji su se roditelji u spomenuto doba tek upoznavali, igrat će u replikama dresova iz njihova doba... Pitanje je hoće li igrati prva momčad, a njihov predsjednik José Castro kaže:

– Vladari smo tog natjecanja, a pravo na kiks, kao u igri s Atleticom, nemamo!

>> Emery cijelog sebe unosi u momčad, to je ključ uspjeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije