Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što s prvenstvom?

Igraju na sigurno: Nizozemci odgodili prvenstvo sve do lipnja

Ajax
Foto: Reuters/Pixsell
01.04.2020.
u 10:37

U utorak je nizozemski premijer Mark Rutte izjavio da su do 1. lipnja zabranjeni svi događaji na kojima se okuplja veći broj ljudi

Nizozemska vlada produžila je trajanje mjera usmjerenih na borbu protiv širenja koronavirusa do 28. travnja, a to znači da će profesionalni nogomet u toj zemlji mirovati do 1. lipnja.   

U utorak je nizozemski premijer Mark Rutte izjavio da su do 1. lipnja zabranjeni svi događaji na kojima se okuplja veći broj ljudi, te je pritom izričito spomenuo prvu i drugu nogometnu ligu.

Sada Nizozemski nogometni savez mora odlučiti što će biti sa ostatkom sezone. Osam kola prije kraja prvenstva na vrhu su  Ajax i AZ Alkmaar sa 56 bodova, treći je Feyenoord sa  50, a četvrti je PSV Eindhoven sa 49 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije