Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani vatreni

Igrači tužni: Ovo je naša najlošija utakmica, nismo se snašli

Island - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/15
11.06.2017.
u 23:18

- Islanđani su imali visoki presing na trenutke, a na trenutke su stajali iza u čvrstom bloku, a mi se nismo tu najbolje snašli.

Nogometaši Islanda ostvarili su veliku pobjedu, na domaćem terenu svladali su Hrvatsku rezultatom 1:0. Bila je to čvrsta utakmica bez puno ljepote i prilika, a domaća reprezentacija u 90. minuti iskoristila je poklon naše obrane. Magnusson je ostao sam na pet metara i lako poentirao.

- Nažalost, nismo loše krenuli, ali poslije smo postali nervozni jer nismo stvarali šanse. Gol kakav smo primili si ne smijemo dozvoliti, ne smije nam igrač biti sam na pet metara. Zakomplicirali smo situaciju, ali imamo još 4 utakmice i sve se može ispraviti, rekao je nakon utakmice Milan Badelj.

Je li vas Island iznenadio?

- Islanđani su imali visoki presing na trenutke, a na trenutke su stajali iza u čvrstom bloku, a mi se nismo tu najbolje snašli. Pripremali smo se za takvu utakmicu, ali na kraju se u toj igri koja je njima odgovarala nismo snašli dobro kao oni.

što je izbornik rekao pod poluvremenom?

- Rekao nam je da budemo strpljivi, ali ne i statični, a to smo danas bili. 

Domagoj Vida slično razmišlja.

- Slažem se da smo odigrali našu najlošiju utakmicu. Jednostavno nismo ništa napravili prema naprijed i na kraju smo kažnjeni tim golom. No, prvi smo u grupi, sve je na nama. Poraz boli, ali moramo se plasirati u Rusiju. Nismo došli po bod, htjeli smo pobjedu, ali agresivan domaćin nije nam dozvolio da nađemo pravo rješenje. Nismo igrali onu našu poznatu igru, bili su spretniji i zato slavili, rekao je Vida pa detektirao probleme:

Island - Hrvatska
1/24

- Nismo znali naći prave lopte za napadače, bili smo statični, lopta nije išla brzo. Moramo izvući pouke i pokušati pobijediti u sljedećoj utakmici. Dobro smo se nosili i s njihovim prekidima sve do posljednje minute, taj nas je skupo koštao.

Što sad slijedi?

- Odmoriti malo glave, opustiti se, napuniti baterije i pripremiti se za novu klupsku i reprezentativnu sezonu. Hvala navijačima, žao mi je što smo ih razočarali. Ne može se uvijek pobjeđivati, nadam se da ćemo biti bolji.

Komentara 17

PA
pavel1001
23:59 11.06.2017.

bitno je da dobro igrate za klubove,klošari...

RI
rikavac
00:06 12.06.2017.

Sta je izbornik rekao u poluvremenu na pauzi od 15 minuta rekao da moramo bit strpljivi. Mos mislit strucnjaka.

HR
hrvatin
03:36 12.06.2017.

A gdje je "najbolji veznjak na svijetu"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije