Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Maksimiru

Igrači razočarani raspletom: 'Najviše nam je žao navijača, bili su fenomenalni'

Dinamo - Šahtar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
06.11.2019.
u 23:43

Ponosan sam na svoje suigrače stožer bez obzira na rezultat. Svaku utakmicu odradimo kako trebamo, zaslužili smo puno više, ali zadovoljit ćemo se, nažalost, tim bodom - rekao je Bruno Petković

U dramatičnoj završnici Dinamo je u sudačkoj nadoknadi ispustio pobjedu protiv Šahtara. Susret 4. kola Lige prvaka završio je 3:3.

Gosti su poveli u 13. minuti pogotkom Patricka, a u 25. minuti na 1:1 izjednačio je Petković.

Dinamo - Šahtar
1/22

- Ponosan sam na svoje suigrače stožer bez obzira na rezultat. Svaku utakmicu odradimo kako trebamo, zaslužili smo puno više, ali zadovoljit ćemo se, nažalost, tim bodom - rekao je Bruno Petković za HTV i dodao:

- Gledajući cijelu utakmicu, bili smo dominantniji, kreirali smo puno više prilika.  Momčadski gledamo samo na iduću utakmicu, a to je Rijeka u nedjelju.

Utakmicu je u Maksimiru pratilo 28.316 navijača koji su priredili sjajno ozračje.

- Navijači su bili stvarno fenomenalni, zbog njih mi je i najviše žao što nismo pobijedili. Je li zbog neiskustva, pada koncentracije, to više nije važno. Nema smisla plakati za prolivenim mlijekom. Situacija nije dramatična, idemo dalje - kazao je Bruno Petković.

Plavi su poveli u 83. minuti pogotkom Ivanušeca, a u 89. minuti Ademi je zabio za 3:1. I kada se činilo da je hrvatski prvak blizu pobjede uslijedila je drama.

- Prvi gol za Dinamo u Ligi prvaka protiv Šahtara, stvarno sam ponosan, ali bitnije je momčadski da dobijemo utakmicu, a to nismo uspjeli - rekao je Ivanušec i dodao:

- Atmosfera je bila sjajna, bodrili su nas svih 90 minuta. Uz njih možemo i u ove dvije utakmice koje su ostale. Sa svakim možemo igrati bez obzira na to što je City favorit.

Moraes je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za 3:2, a Tete je u osmoj minuti iz jedanaesterca zabio za 3:3.

Kazneni udarac je dosuđen nakon intervencije VAR-a i prekršaja Theophilea na Pjatovu. 

- Moro je dobio crveni i šef je rekao da ulazim u igru. Imali smo 3-1 i dogodi nam se to što se dogodilo, dvije gluposti i penal u 95. Prvo ga je sudio meni pa je gledao širu sliku, da je Kevin udario Pjatova, a nama nije provjerio dvaput u prvom poluvremenu. Ništa nije izgubljeno, imamo još dvije utakmice. Bacit ćemo se na glavu i idemo po prolazak - rekao je Marko Gjira koji je odigrao prvu utakmicu u Ligi prvaka.

Od 74. minute plavi su igrali s igračem manje, Moro je dobio drugi žuti, odnosno crveni kraton. Pet minuta kasnije i Šahtar je ostao s igračem manje. Marlos je dobio crveni karton.

Šahtar sada protiv Dinama ima bolji međusobni omjer, a obje momčadi imaju pet bodova.

Atalanta i Manchester City igrali su 1:1.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Porta
08:17 07.11.2019.

Pobjediti Rijeku,Hajduk i Atalantu hočemo.nesreču smo potrošili.

IK
Ikonoklast
00:19 07.11.2019.

Nije Vam Brick Bebek ili Maric pa da nakon utakmice udje u Dinamov bus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije