Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"UVIJEK NAJDRAŽI"

Igrač Gorice izgubio od Hajduka, ali je i dalje sretan: Pogledajte mu tetovažu

Screenshot
05.02.2022.
u 17:10

Iako je to nogometnim pratiteljima HNL-a bilo poznato već i otprije, jedna tetovaža je u subotnjem susretu Gorice i Hajduka ponovno poprimila veliku pozornost

Iako je to nogometnim pratiteljima HNL-a bilo poznato već i otprije, jedna tetovaža je u subotnjem susretu Gorice i Hajduka ponovno poprimila veliku pozornost. Podsjetimo, Hajduk je u Velikoj Gorici slavio s velikih 4:0.

05.02.2022., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Lovre Kalinic, Anthony Kalik Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Jedan Hajdukov suparnik koji je bio na terenu bio do 62. minute kad je Gorica već gubila 0:3 protiv Hajduka, Anthony Kalik, na listu ima vidljivu tetovažu Hajduka, pa su se neki od navijača Gorice pobunili, vjerojatno ljuti u traženju nekih razloga za poraz svoje momčadi.

- Moram reći da mi je u Hajduku bio lijepo, najljepši dio moje dosadašnje karijere i bilo mi je teško otići. Ali to je tako, došlo je vrijeme da potražim klub gdje ću potražiti veću minutažu. Stigla je ova ponuda, prihvatio sam i sada sam nogometaš Gorice. Hajduk će bez obzira na sve zauvijek ostati moj najdraži klub. Znaju to i sada u mom novom klubu i bilo gdje da odem kao profesionalac tako će uvijek biti. Hajdukov grb zauvijek sam tetovirao na listu desne noge - rekao je Kalik kad je iz Hajduka došao u redove Gorice.


 

Komentara 1

BU
burza
22:47 05.02.2022.

To je ono kad je susa i boga molim da padne kisa u Splitu a zivim u Zagrebu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije