Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽNI ZATVOR

Igrač Dinama uhićen nakon optužbi za silovanje!

Iyayi Atiemwen
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
28.03.2019.
u 13:52

Dinamovac je završio u istražnom zatvoru nakon što je njegova bivša djevojka Iva Bošnjak protiv njega podnijela privatnu tužbu

Policija je privela 23-godišnjeg igrača Dinama Iyayija Atiemwena zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja!

Dinamovac je završio sinoć u istražnom zatvoru nakon što je njegova bivša djevojka Iva Bošnjak protiv njega podnijela privatnu tužbu, pišu, a nakon toga još jedna djevojka koja tvrdi da se ista stvar dogodila i njoj. Atiemwen je noć proveo u pritvoru, danas je bio pred istražnim suce koji ga je pustio da se brani sa slobode.

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu. S obzirom na to da je riječ o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije, nismo u mogućnosti iznositi detalje za koje pitate – poručili su iz policije.

Podsjećamo, nakon pobjede Dinama nad Benficom u javnost su izišle optužbe Ive Bošnjak koja tvrdi da ju je fizički napao Iyayi Atiemwen. 

Tvrdila je da ju je gušio, vukao po podu i nazivao pogrdnim imenima. Atiemwen je potom demantirao napade ustvrdivši da zna "da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom". 

Djevojka je zbog ovoga slučaja nedavno angažirala jednog od najmoćnijih hrvatskih odvjetnika Čedu Prodanovića.

>> Pogledajte zanimljivosti o igračima Dinama

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Sokol
Sokol
14:04 28.03.2019.

Cura je nakon što nije uhvatila njegove novce odlučila da to više nije bio sex već silovanje

CE
Cekercina
14:06 28.03.2019.

nadam se da ce krenuti kotra tuzba i ovu spodobu prebacit u lepoglavu za lazno prikazivanje silovanja sa svrhom da se dokopa salda s njegovog racuna

NE
Neretva1943
14:34 28.03.2019.

Kako je zaradila za advokata Čedu.Gdje je zaposlena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije