Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBA IZ BARCE

Igrač Barcelone stiže u HNL, bit će važno pojačanje momčadi Samira Toplaka

ARCHIVIO - Soccer Champions League season 2019/20
Foto: LM/Fabrizio Carabelli / IPA
1/3
14.07.2022.
u 13:40

Ima 21 nastup i jedan gol za senegalsku reprezentaciju i u HNL-u se želi nametnuti izborniku uoči Svjetskog prvenstva u Kataru krajem godine

Više nema nikakvih dvojbi: nogometaš Barcelone stiže na posudbu u HNL! Senegalski reprezentativac Moussa Wagué (23) sve je dogovorio s Goricom. Kako doznaju 24sata, već je sletio u Zagreb i potpisat će ugovor s turopoljskim prvoligašem nakon subotnje utakmice protiv Osijeka.

Waguéov menadžer Andy Bara u potrazi za inozemnim angažmanom kontaktirao je Goricu i nakon tjedan dana pregovora svi su detalji dogovoreni. Kako doznajemo, Barcelona će preuzeti svu plaću Senegalca pa je za Goricu to win-win situacija jer se radi o čovjeku koji se vraća nakon teške ozljede.

Internazionale v FC Barcelona - UEFA Champions League - Group F - Giuseppe Meazza The FC Barcelona starting eleven line up for a team photo before kick off, back row ( L to R ); Neto, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Moussa Wague, Ivan Rakitic and Jean-Clair Todibo, front row ( L to R ); Carles Pere, Antoine Griezmann, Arturo Vidal, Junior Firpo and Carles Alena during the UEFA Champions League match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 10th December 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images Jonathan Moscrop Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: Jonathan Moscrop

Primarno je desni bek, a može igrati i na lijevoj strani. Ima 21 nastup i jedan gol za senegalsku reprezentaciju i u HNL-u se želi nametnuti izborniku uoči Svjetskog prvenstva u Kataru krajem godine. Trener Samir Toplak trebao bi mu dozirati minutažu i dovesti ga u dobru formu, a Barcelona će mu nakon toga možda i ponuditi novi ugovor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije