Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB PROTIV Veszprema

Igor Vori: Njima jedan Kopljar sjedi na tribini!

Igor Vori, PPD Zagreb - PSG
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
24.03.2017.
u 07:00

– Veszprem je na papiru sigurno favorit, ali mislim da mi trebamo odigrati 60 najboljih minuta ove sezone i u tom slučaju nadam se da će rezultat doći - rekao je Igor Vori, najiskusniji igrač PPD Zagreba.

Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba, svjestan je da je Veszprem veliki favorit u osmini finala Lige prvaka.

– U goste dolazi najzahtjevniji mogući suparnik. Kod njih opasnost prijeti sa svih strana, a na svakoj poziciji imaju barem dva kvalitetna igrača. Rekao bih da im je suradnja vanjskih igrača i pivota možda i najjače oružje. Oni se u zadnje vrijeme dižu u Ligi prvaka i sada dolaze na onu svoju radnu temperaturu. Mi smo, s druge strane, u dva navrata kroz SEHA ligu pokazali da se možemo nositi s njima i ta prva pobjeda nakon 16 godina nije se dogodila slučajno. Siguran sam da ćemo im opet napraviti velike probleme kako u Zagrebu tako i u Mađarskoj – istaknuo je Ivandija.

Momčad “plinara” je kompletna. Nedostaje samo ozlijeđeni Ereš.

– Veszprem je na papiru sigurno favorit, ali mislim da mi trebamo odigrati 60 najboljih minuta ove sezone i u tom slučaju nadam se da će rezultat doći. O njihovoj širini dovoljno govori podatak da se jedan Marko Kopljar nije skidao za utakmice Lige prvaka. Ej, ljudi, Marko Kopljar. U svakom slučaju, ako se krenemo nadtrčavati s njima, nemamo nikakve šanse, ali ako odigramo obranu onako kako mi to znamo i ako odigramo utakmicu na mali broj golova, onda možemo iznenaditi – rekao je Igor Vori, najiskusniji igrač PPD Zagreba.

Prva utakmica protiv Veszprema igra se u zagrebačkoj Areni u subotu 25. ožujka s početkom u 18 sati.

Po brojnim dolascima po ulaznice u “Kutiju” vjerujemo da će se u subotu srušiti rekord gledatelja ove sezone koji za sada drži 11.500 gledatelja protiv Celja. 

>> Ivandija: Uvest ću kazne zbog pričanja sa sucima

Komentara 4

ME
MejaCity
08:16 24.03.2017.

Dva metra gluposti i je za tribinu

Avatar Pavel ic
Pavel ic
08:31 24.03.2017.

nema kopljar mu.da za igranje.on bi trebao ubit sa sutom s 10 metara koliki je veliki

IV
ivan968
07:43 24.03.2017.

tribo bi i u reprezentaciji sidit na klupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije