Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Zagrebaša

Ivandija: Uvest ću kazne zbog pričanja sa sucima

22.04.2015., Arena, Varazdin - 3. kolo Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, GRK Varazdin - PPD Zagreb.  Silvio Ivandija Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
17.03.2017.
u 07:00

Nakon dužeg vremena zaigrao je Luka Šebetić, dok je Pavlović izostao zbog bolesti.

Rukometaši PPD Zagreba odigrali su sinoć u Varaždinu posljednju ovosezonsku utakmicu SEHA Gazprom lige, barem kada je riječ o osnovnom dijelu.

Odigrat će zagrebaši još dva susreta na završnom turniru koji će se vjerojatno igrati u Bjelorusiji. Odluka tko će biti domaćin završnog turnira bit će donesena u ponedjeljak.


Celjani ispali iz kombinacije

Nakon poraza od Tatrana, gdje je igrala druga postava, “plinari” su jučer izgubili i od Meškova (25:31) .


- Nama je ova utakmica bila puno važnija nego Zagrepčanima jer nam je trebala pobjeda za plasman na završni turnir. Imali smo malo problema u obrani u prvom poluvremenu. Domaćin je prelagano prolazio kroz našu središnjicu obrane. U drugom poluvremenu sve je došlo na svoje mjesto, poveli smo s četiri, pet pogodaka razlike i tu prednost održali smo do kraja - rekao je Ivan Pešić, vratar Meškova.

Sada je jasno da će u polufinalu igrati Meškov - Veszprem, te PPD Zagreb - Vardar.

U igri za plasman na završni turnir do sinoćnje utakmice bili su i Celjani.

Njima je odgovarala samo pobjeda “plinara”. To se nije dogodilo pa će Branko Tamše, trener Pivovarne Laško, morati svojoj upravi objasniti kako to da s tako jakom momčadi nije uspio izboriti niti plasman na završni turnir SEHA Gazprom lige, ali ni plasman u osminu finala Lige prvaka. Celjani su svoje prilike propustili na svom parketu. Poraz od Kristianstada ih je udaljio od osmine finala Lige prvaka, a poraz od PPD-a ih je udaljio od završnog turnira SEHA Gazprom lige. 


Primili previše pogodaka

- Ne mogu nikako biti zadovoljan. Igrali smo jako loše, posebice u obrani. Primili smo previše pogodaka. Nije to ona obrana s kojom smo pobjeđivali Vardar, Kielce, Löwen. Moramo se što prije posložiti jer već 25. ožujka dočekujemo Veszprem u zagrebačkoj Areni - rekao je Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba.

U mirnoj utakmici PPD Zagreb imao je 12 minuta isključenja.


- Ono što me brine što je polovica tih isključenja bila zbog priče sa sucima. Morat ćemo uvesti kazne da se igrači zbog takvog isključenja novčano kazne - zaključio je vidno uzrujani trener Silvio Ivandija.

>>PPD Zagreb ponovno koban za Celje: Plinari u polufinalu idu na Vardar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije