Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER MARSEILLEA

Igor Tudor u neobičnoj situaciji: Ovo je ružno i užasno

Match de Ligue 1 Uber Eats "Marseille - Lille (2-1)" au stade Vélodrome
Foto: Norbert Scanella
1/2
01.10.2022.
u 09:46

- Jako mi se svidjelo koliko su moji igrači željeli pobjedu - rekao je Tudor koji je uspio odmoriti neke igrače za utakmicu Lige prvaka protiv Sportinga.

Momčad Olimpiquea iz Marseillea pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Tudora ostvarila je novu, sedmu prvenstvenu pobjedu svladavši kao gost Angers sa 3:0 i probila se na vrh ljestvice francuske prve lige.

Jonathan Clauss je u 35. minuti donio vodstvo gostima na asistenciju Luisa Suareza. U 50. minuti su ova dvojica igrača zamijenili uloge za drugi pogodak Olimpique, da bi Clauss asistirao i kod pogotka Gersona za konačnih 3:0 u 59. minuti.

Marseille je s 23 boda iz devet nastupa privremeno zasjeo na vrh ljestvice francuske Ligue 1, s bodom više od aktualnog prvaka PSG-a koji ima utakmicu manje. Angers je sa osam bodova na 14. poziciji. 

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Igor Tudor nije mogao voditi momčad zbog suspenzije, no nakon susreta je prokomentirao pobjedu.

- Jako mi se svidjelo koliko su moji igrači željeli pobjedu - rekao je Tudor koji je uspio odmoriti neke igrače za utakmicu Lige prvaka protiv Sportinga.

- Posebno Alexisa Sancheza, igrao je puno za reprezentaciju i trebamo ga odmoriti - rekao je Tudor i posebno pohvalio Jonathana Claussa.

- Užitak ga je trenirati, on je nevjerojatan - rekao je Tudor.

A kako mu je bilo gledati momčad s tribina?

- Ružno je to, užasno. Radije bih bio na klupi.

Marseille je sada vodeća momčad. Je li to mogao zamisliti kada je preuzeo klupu.

- Ne prvi tjedan kada sam došao. Ali jesam nakon mjesec dana. Ova momčad može jako puno - zaključio je hrvatski trener. 

Standings provided by SofaScore

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije