Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT TRENER FRANCUSKE

Dočekan je zvižducima i kritikama, sad je kralj Marseillea: Igor Tudor ušao u povijest slavnog kluba

Match de Ligue 1 Uber Eats "Marseille - Lille (2-1)" au stade Vélodrome
Norbert Scanella
12.09.2022.
u 18:30

Bivši trener Hajduka i Galatasaraya niže sjajne rezultate na klupi francuskog velikana.

Malo tko je dočekao Igora Tudora s pozitivnim komentarima u francuskom Marseilleu.

Hrvatski stručnjak bio je izložen brojnim kritikama, uvredama i zvižudcima, a sada ga slave. Bivši vatreni radi sjajan posao u uglednom europskom klubu, čemu svjedoče i idući podaci. 

Nogometaši Marseillea prošlog vikenda su upisali nova tri boda, svladali su Lille s 2:1, te tako stigli do već šeste pobjede u sedam odigranih kola francuske Ligue 1.

S 19 osvojenih bodova druga su momčad francuskog prvenstva, ispred njih je samo superbogati Paris koji ima isti broj bodova, ali bolju gol-razliku. Zabili su deset golova više, ali to i nije tako čudno, obzirom da Parižani posjeduju tešku artiljeriju u napadu (Mbappe, Messi, Neymar...)

Nadalje, brojke govore da je ovo najbolji prvenstveni start u povijesti kluba, u čemu velike zasluge ima upravo naš Igor Tudor. Početak je bio iznimno težak, bio je to hod po tnju, svađao se s najvećim zvijezdama kluba, dok je kapetana Payeta marginalizirao na klupi.

Međutim, Tušin pristup se pokazao iznimno učinkovitim, dijele prvo mjesto s PSG-om i očekuje se velika borba do samog kraja prvenstva. Navijači su naglo promijenili mišljenje o hrvatskom stručnjaku i postao je hit trener francuskog prvenstva. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije