Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio se

Igor Štimac ima predivne kćeri: 'U posjet su mi stigle Dea i Mia'

Igor Štimac
Foto: Facebook
1/5
23.02.2017.
u 17:40

Od prosinca je trener u katarskom Al Shahaniyu.

Nakon avanture u iranskom Sepahanu, Igor Štimac od prosinca je trener u katarskom Al Shahaniyju. Novi angažman odvojio ga je od obitelji, a koliko mu ona nedostaje otkriva i fotografija koju je objavio na Facebooku.

- Prvi put u posjeti kod svog oca, moje predivne kćeri Dea i Mia - napisao je hrvatski trener uz fotografiju snimljenu u Dohi.

Spomenute kćeri dobio je s bivšom suprugom Suzanom Žunić, a Štimac često ističe kako mu u inozemstvu jako nedostaju sin Ivan i Lana Bucat.

>>Igor Štimac i Lana Bucat: Gubitak bebe bio je šok!

>>Igor Štimac stigao u Dohu i preuzeo Al Shahaniyu Qatar

Komentara 1

MO
mobitel20
20:10 23.02.2017.

Lijepe cure...bravo za sve vas. Svako dobro svim Hrvatima koji se trude uspjeti u svijetu. Samo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije