Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Igor Karačić: Bit će mi neobično igrati protiv brata i mnogih prijatelja

Igor Karačić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
16.01.2015.
u 07:15

– Za BiH mi igraju brat Ivan i mnogo prijatelja, a utakmica s Makedonijom bit će za mene posebna jer već godinama igram za Vardar. Ma, jedva čekam da sve počne.

Igor Karačić uz Iliju Brozovića debitirat će danas za hrvatsku reprezentaciju na velikim natjecanjima. Od Karačića se očekuje da zamijeni Duvnjaka kada se ovaj umori.

– Sve se posložilo ove sezone. Drago mi je da sam dio ove priče. Hvala Goluži na pruženoj prilici i ja ću se sigurno odužiti kako najbolje znam. Skupina je vrlo teška, ne smijemo je nikako podcijeniti – rekao je Igor i dodao:

– Za BiH mi igraju brat Ivan i mnogo prijatelja, a utakmica s Makedonijom bit će za mene posebna jer već godinama igram za Vardar. Ma, jedva čekam da sve počne.

>> Spektakularno otvoren najskuplji SP u povijesti, Katarcima pjevala Lana Jurčević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije