Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO JE KRENULO

Spektakularno otvoren najskuplji SP u povijesti, Katarcima pjevala Lana Jurčević

SP otvorenje
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/25
15.01.2015.
u 19:31

Na predstavljanju je sudjelovala i Lana Jurčević. Himnu prvenstva otpjevala su 24 izviđača iz 24 države koje nastupaju, a među njima je bila i naša pjevačica.

Svjetsko rukometno prvenstvo u Dohi otvoreno je spektakularnom predstavom. Katarci nisu štedjeli pa je ceremonija u dvorani Lusail rijetko koga ostavilo ravnodušnim.

Oko 15 tisuća ljudi pratilo je otvaranje prvenstva koja će biti najskuplje u povijesti. Organizatori će ukupno potrošiti oko 200 milijuna eura.

Na predstavljanju je sudjelovala i Lana Jurčević. Himnu prvenstva otpjevala su 24 izviđača iz 24 države koje nastupaju, a među njima je bila i naša pjevačica.

U prvoj utakmici SP-a, Katar je pobijedio Brazil sa 28:23. Hrvatska reprezentacija kreće sutra, u 17 sati igrat će protiv Austrije, a raspored svih utakmica pogledajte ovdje.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

>> Smajlagić: Pitanje je je li Dinamo dobro vođen klub. Za mene je to Rijeka

>> Niko Kovač i brat Robert posjetili rukometaše u Kataru

Komentara 5

CA
cactus
22:17 15.01.2015.

dobro su se umotale

Avatar MRP
MRP
22:18 15.01.2015.

Koje li ironije mala je otišla pjevati u dijasporu DIJASPORI.Pa kako će sad platiti porez.IDEMO HRVATSKA!!!!!!!!

DU
Deleted user
14:05 16.01.2015.

"Katarcima pjevala Lana Jurčević". Zvuči kao da je ona bila jedina pjevačica na otvorenju. A bila je samo jedna od 24 izvođača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije