Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO KLUB

Igor Jovićević više nije trener Šahtara. Već ranije nam je otkrio razloge odlaska iz Ukrajine

Ukrainian Premier League - Dynamo Kyiv v Shakhtar Donetsk
VALENTYN OGIRENKO/REUTERS
09.06.2023.
u 08:00

Hrvatski trener osvojio je naslov prvaka u ratom zahvaćenoj Ukrajini, ali nije se zadržao na klupi 'rudara'

Igor Jovićević više nije trener ukrajinskog Šahtara. Hrvatski stručnjak napravio je odličan posao u klubu u kojem je i Darijo Srna, a iako ga ugovor veže do 2024. godine, odlučio je otići ranije.

Bivši trener Dinama, pretpostavlja se, iz Ukrajine odlazi iz obiteljskih razloga jer nam je u nedavnom razgovoru natuknuo da bi se takav rasplet mogao odviti. 

Jovićević nam se, naime, požalio da je posao u Šahtaru poprilično stresan, da ne viđa suprugu i djecu te da mu to teško pada. Naglasio je da ta odvojenost traje već tri godine (dvije u Dnjipru pa onda u Šahtaru), a da je on obiteljski čovjek koji teško podnosi tu razdvojenost.

VEZANI ČLANCI:

Jovićević je momčad preuzeo prije godinu dana, kada su svi bježali od kluba iz ratne Ukrajine. Imao je sa Šahtarom zapažen nastup u Ligi prvaka, pobijedio je Leipzig i remizirao s Realom te završio treći u skupini. Ovu sezonu okrunio je osvajanjem naslova prvaka Ukrajine i nakon toga odlučio se povući i zaploviti nešto mirnijim vodama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije