Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI GORICE
Povratak na članak

Igor Bišćan najavio odlazak jednog igrača: Sutra će se oprostiti od kluba

- Petar Bočkaj i Dino Perić igrat će od početka.... Izostat će Josip Mišić zbog žutih kartona pa će tu biti sitnih promjena. Imat ćemo ozbiljnu momčad. Igrat će, dakako, i Kevin Theophile, koji će imati priliku oprostiti se od kluba.

Komentari 2

EJ
ejStef
17:37 27.05.2023.

Nije baš previše jasno zašto se DInamo tako olako odriče igrača koji su nosili ekipu zadnjih godina i koji su zaslužni za najbolje rezultate u zadnjih nekoliko desetljeća. Oni su odradili i zadnje 2-3 godine kada su skauti i uprava u potpunosti zakazali... Ovo sve liči na to kao da se unaprijed pripremaju izgovori za lošije rezultate koji dolaze... Nadam se da je ovaj zimski prijelazni rok bio vrh destrukcije i nesposobnosti, nadamo se da će stvari krenuti nabolje. I Šimić i Bišćan se tek trebaju dokazati, sad im je prilika, no naravno da brine to što se moraju dokazivati baš u Dinamu, a i brine što je ostatak uprave skoro isti kao prije...

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
07:14 28.05.2023.

Uprava bi promijenila sve osim sebe - to mogu shvatiti. A što se igrača tiče - treba se sjetiti tko još uvijek u većini kontrolira igrače u ovoj postavi Dinama...Neka ŠiB mijenjaju što misle da treba ali uvijek ostaje pitanje para. Tko će ih zaraditi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.