Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDITE 12. IGRAČ

Idemo Hrvatska: Pokažite nam kako bodrite Hrvatsku uoči polufinala

Navijači
Foto: Čitatelj
1/12
11.07.2018.
u 14:52

Pošaljite nam svoje navijačke fotografije na adresu e-maila: javi@vecernji.net i postanite dio navijačke fotogalerije Večernjeg lista.

Hrvatsku u Rusiji čeka polufinale Svjetskog prvenstva. Od 20 sati u Moskvi s druge strane stajat će Englezi.

Sigurno je i da se hrvatski navijači spremaju za taj večerašnji spektakl. Zagrijte atmosferu i pošaljite nam svoje fotografije u navijačkom izdanju.

Navijači
1/34

Odjenite se u navijačke boje hrvatske reprezentacije, navucite dresove, ogrnite se zastavama i šalovima, dajte potporu vatrenima.

>> Pogledajte kakvu je poruku podrške Dalić dobio u Varaždinu

Fotografirajte se, snimajte mobitelima i fotoaparatima i podijelite s nama svoja najbolja navijačka izdanja. 

Pošaljite nam svoje navijačke fotografije na adresu e-maila: javi@vecernji.net i postanite dio navijačke fotogalerije Večernjeg lista.

Navijači
1/1

Komentara 5

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
08:33 11.07.2018.

Smeta ti? A sve je pocelo kad je maknula dragog Titeka. Ne mozete zaboraviti? Pa nemojte. Nek vjecno znate, bando crvena, da ste porazeni...

KA
kapunjohan
08:46 11.07.2018.

Gledam HTV1 u 9.30 i vidim studijo i voditelja u kvadratićima a voditeljicu izgleda kvadratići ne uzbuđuju. Inače ovi dani su vrhunac nacionalnog i nogometnog ponosa pa mislim da bi radio i TV trebali prštati od lijepih pijesama posvećenih našim vatrenima a ono žalost skoro ništa od toga a imamo tako lijepe pijesme- sada je vrijeme da ih vrte.

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
12:50 11.07.2018.

Danas je obaveza svih savjesnih, poštenih i častnih ljudi u Sloveniji i Srbiji da se prave pravi Englezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije