Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVCI PORUČUJU
Povratak na članak

Idemo donijeti Ligu prvaka u Zagreb!

Dinamo još mora stisnuti gas u tih 90 minuta i onda razveseliti svoje navijače koji bi tako dobili priliku gledati europske nogometne velikane u Ligi prvaka, a sebi bi omogućili igranje protiv najboljih, došli bi na tu najveću klupsku nogometnu scenu.

Komentari 6

DU
Deleted user
17:44 27.08.2019.

Ajmo Dinamo, neka pate večernjakovci zajedno s Brankom Tuđenom.

VL
MA
Marsijanac
18:14 27.08.2019.

Brine me Stojanovic , bio je najslabija karika na zadnjoj tekmi. Mozda bi Pinto bio bolji izbor.

VL
Avatar NAIVAC
NAIVAC
18:01 27.08.2019.

Pa u koliko sati ???

VL
RE
rene
18:40 27.08.2019.

ko želi gledati utakmicu a nema A1 tv može instalirati aplikaciju Mobdro ... još teba instalirati aplikaciju Nox ili aplikaciju Blue Stacks... meni bolje radi Modbro preko Blue staksa ... sve ostale upute možete naći na netu .. prilično jeno je jednostavno i brzo, ima mali milijun programa za gledati, ESPN, Srpska Arena, Hrvatski Sportklub, Bein, Skysports i mnogi drugi .. ima i drugih vrsta programa osim sporta .. prijenos je na Arena Sportu 3 u 21:00 .. jbg, srpski komentator, ali kome se ne sviđa može smanjiti ton ... ja spojim laptop preko HDMI-ja na TV i solidna je slika

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
19:48 27.08.2019.

Idemo to i tamo dobit ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.