Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIJA NA OKUPU
Povratak na članak

Ideja lige u kojoj nastupaju hrvatski klubovi pretvorila se u farsu, i to šovinističku!

Publike u dvoranama je sve manje, a razina košarke je sve lošija, pri tome i teško gledljiva, pa tako mlade bavljenje košarkom privlači sve manje

Komentari 3

Avatar Idler
Idler
09:33 27.03.2020.

A gdo vas je teral di vam ni mesto ? Niste ništ navčili iz 20. stoletja !

VL
SI
sisavac
12:27 27.03.2020.

malo jednostrano članak usmjeren... pa jel zbilja treba ući u srž sukoba budućnosti i zvezde? da je liga kaznila budućnost kako treba na samom početku trzavica, koje su počele brutalno, ne bi se par puta to ponavljalo, čas u beogradu, čas u podgorici. samo rođenje lige je bilo sumnjivo, bez srba, koji su već tada imali jače momčadi i uspjehe. da bi ih se uvuklo, u biti prisililo, jer su ligi donijeli euroligašku ulaznicu. i ne, nije nacionalizam krivac za ove probleme, sukobe. i ne možemo i dalje prihvaćati zadarske navijače, srpske, crnogorske, ma sve njih, koji divljaju na utakmicama, bacaju ne samo upaljače već i kamenje, da su oni samo 'temperamentni'! dal je splitski vatrogasac koji je ostao bez uha, oka, jer mu je torcida bacila petardu u lice (bombu prije), prihvatio aj temperament? ili onaj u varaždinu bez oka? njegovo dijete sigurno jako voli navijače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.