Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crne prognoze

Ibrahimović se teže ozlijedio, upitan i nastavak karijere: 'Nisam baš optimističan'

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
21.04.2017.
u 08:49

- Prognoze su prilično negativne, kao i moj osjećaj. Želio bih pričekati kako bih dao prvu ocjenu, ali ovo nikako ne izgleda dobro.

Manchester United pobijedio je sinoć Anderlecht 2:1 nakon produžetaka i plasirao se u polufinale Lige prvaka. No, osjećaj sreće kod Josea Mourinha nije potpun jer je u tom susretu ostao bez dvojice važnih igrača.

Prvo je zbog ozljede izašao Marcos Rojo, a u sudačkoj nadoknadi uoči početka produžetka stradao je Zlatan Ibrahimović. Švedski napadač nezgodno je doskočio i tom mu se prilikom 'okrenulo' koljeno. Pao je na travnjak te s bolnom grimasom primao liječničku pomoć.

Mourinho ga je izvadio iz igre, a nakon susreta nije djelovao optimistično.

- Prognoze su prilično negativne, kao i moj osjećaj. Želio bih pričekati kako bih dao prvu ocjenu, ali ovo nikako ne izgleda dobro. Volio bih biti optimist, ali nisam...

I navijači, baš poput Mourinha, nisu optimistični. Mnogi su na društvenim mrežama pisali kako su uvjereni da je ovo kraj Ibrahimovićeve karijere. On će ove godine napuniti 36 godina, za dva mjeseca istječe mu ugovor s Unitedom, a eventualna teža ozljeda zaista bi ga mogla natjerati da okonča bogatu karijeru.

>>Predsjednik Reala Modriću šapnuo želju, evo što je Luka napravio!

 

 

 

 

Komentara 2

KU
kupatilo
09:22 21.04.2017.

Brz oporavak Zlatane velikasi igracina i nemoj nam jos bjezati.

MV
Mijat vrdoljak
13:12 21.04.2017.

Dragi moj Hrvoje Google u ruke ako ne znaš koje natjecanje komentiraš. Liga prvaka više ne postoji ova nije ni blizu lige u kojoj prvaci igraju. Za pomoć preteča ove lige je kup VELESAJAMSKIH GRADOVA a osvojio ga je klub koji ti baš ne simpatišeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije