Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuništivi Šveđanin

Ibrahimovića se ne može izbaciti: Milan Zlatanu traži zamjenu, ali Zlatan zamjenu za Milan već ima

UEFA EURO 2024 Qualifiers - Group F - Sweden v Belgium
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
1/3
04.05.2023.
u 20:09

Sam je Ibrahimović rekao da nije spreman staviti točku na svoju igračku karijeru, ali njen nastavak neće biti u Milanu, koji traži novog i mlađeg napadača, već u Berlusconijevoj Monzi

Zlatanu Ibrahimoviću istječe ugovor s Milanom, a nakon posljednje ozljede velikog švedskog napadača crveno-crni odlučili su da mu ne ponuditi novi. Međutim, Ibrahimović je već postigao usmeni dogovor s Monzom, a ako ga provedu u djelo, Šveđanin će ostati u Serie A.

Sam je Ibrahimović rekao da nije spreman staviti točku na svoju igračku karijeru, ali njen nastavak neće biti u Milanu, koji već traži novog, mlađeg napadača, piše Gazzetta dello Sport. Spas i način ostanka u prvoj talijanskoj ligi mogla bi mu biti Monza u vlasništvu Silvija Berlusconija. Bivši talijanski premijer je i bivši vlasnik Milana.

Ibrahimović će u listopadu navršiti 42 godine, a u talijansku se ligu vratio 2020. nakon dvije godine u LA Galaxyju. U Italiji je igrao za Juventus, Inter i Milan, a profesionalnu karijeru je započeo 1999. u švedskom Malmöu.

Podsjetimo, nakon detaljnih liječničkih pregleda pokazalo se da je ozljeda lisnog mišića vrlo teška i da Ibrahimović vjerojatno neće moći nastaviti sezonu. Ozljedu je zadobio na zagrijavanju prije utakmice protiv Leccea. 

VIDEO: Livaković predvodio navijanje na Macoli, a pozvao i trenera Bišćana da im se pridruži

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije