Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Ibrahimović zabio za novu pobjedu Manchester Uniteda

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.12.2016.
u 21:45

West Ham je na domaćem terenu svladao Hull sa 1:0, a strijelac je bio kapetan Noble u 76. minuti iz jedanaesterca, kojeg je izborio najbolji igrač čekičara ove sezone Michail Antonio

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su treću uzastopnu pobjedu u Premier ligi, svladavši u subotu u gostima West Bromwich Albion sa 2:0, a oba gola zabio je Zlatan Ibrahimović (5, 56).    

 U 17. kolu nogometaši Chelseaja došli do 11. pobjede u nizu, a Bilićev West Ham je opet spasio kapetan Mark Noble.

 West Ham je na domaćem terenu svladao Hull sa 1:0, a strijelac je bio kapetan Noble u 76. minuti iz jedanaesterca, kojeg je izborio najbolji igrač čekičara ove sezone Michail Antonio. Noble je mogao biti i tragičar, jer je prethodno umalo zabio autogol.

 U prošlom kolu Mark Noble je zabio za pobjedu 1:0 protiv Burnleyja. Tako je West Ham upisao drugu pobjedu u nizu i pomakao se prema sredini ljestvice, na 13. mjesto, pa sada i trener Slaven Bilić lakše diše.

 Chelsea je pobijedio u gostima Crystal Palace sa 1:0, a pobjednički gol postigao je Diego Costa u 43. minuti, i to mu je 13. gol ove sezone.

Chelsea vodi s 43 boda, ispred Liverpoola i Arsenala koji imaju pod 34 boda, ali i utakmicu manje. U nedjelju Arsenal gostuje kod Manchester Cityja, a u ponedjeljak je na rasporedu "Merseyside derbi", odnosno dvoboj gradskih rivala Evertona i Liverpoola.

Aktualni prvak Leicester je u 28. minuti ostao s igračem manje, jer je isključen njihov najbolji igrač Jamie Vardy, i to je bila značajna prednost za Stoke, koji je nakon poluvremena vodio 2-0 golovima Bojana Krkića (39-PEN) i Joea Allena (45+3).

No, u nastavku lisci su pokazale karakter i sa igraćem manje došle su do remija 2:2, a strijelci su bili Leonardo Ulloa (74) i Daniel Amartey (88).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

KO
kodifan
02:17 18.12.2016.

igračina....prgav,bezobrazan ali igračina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije