Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA SITUACIJA

Ibrahimović se izvukao, UEFA ga neće kazniti zbog udarca laktom

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
09.09.2014.
u 20:15

- Alaba se dvaput zaletio u mene, a treći put sam se postavio da sačuvam loptu. On je visok 150 ili 160 centimetara pa je jasno da ću ga ja sa svojih 195 pogoditi laktom u glavu - rekao je Ibrahimović.

Šveđani su kvalifikacije otvorili remijem 1:1 na gostovanju kod Austrije, a bila je to ujedno i 100. utakmica Zlatana Ibrahimovića za njih.

Ipak, nakon utakmice nije se pričalo i Ibrinim majstorstvima, nego laktu u lice Davida Alabe.

Napadač PSG-a za to nije dobio ni žuti karton, a Uefa ne misli retroaktivno kazniti Šveđanina.

"Incident nije prijavljen u službenom izvješću pa nema razloga da se pokreće bilo kakav disciplinski postupak", odgovorili su iz Uefe Francuzima.

Ni sam Ibra se nije pretjerano zamarao potezom koji je napravio pa je ironično rekao:

"Alaba se dvaput zaletio u mene, a treći put sam se postavio da sačuvam loptu. On je visok 150 ili 160 centimetara pa je jasno da ću ga ja sa svojih 195 pogoditi laktom u glavu. Sudac je svirao prekršaj i jasno je da je vidio cijelu situaciju i da njome vlada. Ako ju nije imao pod kontrolom, onda bih trebao dobiti 40 utakmica suspenzije", rekao je Ibra.

>> Zlatan Ibrahimović protiv Estonije srušio rekord star 82 godine

Komentara 2

JU
JureFr
20:43 09.09.2014.

Ibra je konj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije