Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAD SVIH

Zlatan Ibrahimović protiv Estonije srušio rekord star 82 godine

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.09.2014.
u 11:30

- Moje ime na vrhu popisa je sjajan osjećaj - rekao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović (32) je s dva pogotka Estoniji srušio rekord star 82 godine i upisao se u povijest. Time se više neće spominjati brojka 49 uz ime Svena Rydella već ono Zlatana Ibrahimovića uz brojku od 50. A uskoro sigurno i više...

Rydell je u 43 nastupa zabio 49 pogodaka dok je Ibri trebalo 99 utakmica da stigne do 50.

- Bilo je zabavno srušiti rekord. Ovo mi znači puno jer nitko to nije uspio 82 godine, a ja jesam. Moje ime na vrhu popisa je sjajan osjećaj - rekao je Ibra pa natuknuo da bi mogla izaći nova autobiografija:

- Ovo mi daje dodatnu motivaciju, pogotovo ako se zna otkud sam i kroz što sam sve prošao. Malo ih je koji znaju za moj put, ali uskoro će ga mnogi upoznati.

Zlatan će u ponedjeljak 8. rujna na utakmici u Austriji u kvalifikacijama za Euro slaviti još jedan jubilej, odigrat će stoti put za reprezentaciju. Prije njega je to uspjelo samo devetorici. Prestići će vjerojatno sve osim Andresa Svenssona i Thomasa Ravellija koji su odigrali 148, odnosno 143 utakmice za Švedsku.

>> Ibrahimović najavio oproštaj: Sa 34 godine ne vidim se na najvišoj razini

Komentara 4

KO
kondaRI
13:18 05.09.2014.

Car....

MA
maxxxx
14:41 05.09.2014.

Cijeli tekst o tome kako je srušio rekord i ušao u povijest, a niti slova o tome koji je to rekord, ah to novinarstvo danas...

AN
Andreeejjj
18:08 05.09.2014.

Dalekoooo najbolji igrać sa ovih prostora...čak i svjeta...kraaaaalj IBRA!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije