Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadmašio sam sebe

Ibrahimović raspametio obožavatelje: 'Što će vam Neymar i Messi kad nemate boga?

Serie A - AC Milan v Juventus
Daniele Mascolo/REUTERS
31.10.2022.
u 11:06

Samodopadni Zlatan je novom izjavom podijelio javnost, ali oduševio svoje vjerne pratitelje.

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović javnosti je dobro poznat po bahatim i egoističnim izjavama, ali sada je otišao još jedan korak dalje. 

Kultni napadač trenutno je član Milana i oporavlja se ozljede, a za francuski Canal + prokomentirao je situaciju u bivšem klubu PSG-u gdje je nastupao od 2012. do 2016. godine te zabio 156 golova.

- Otkad sam ja otišao, nemate o čemu pričati. Ne treba meni Francuska, nego ja Francuskoj. Što će vam Messi, Neymar i Mbappe kad nemate boga nogometa? - poručio je 'skromni' Zlatan i raspametio navijače. 

 

 

- Ne razmišljam o mirovini i mislim da kraj nije blizu. Želim igrati sve dok mogu nešto dati. U trenutku kada se povučem, želim da ljudi oko mene budu iskreni i da mi kažu da više ne mogu pomoći - zaključio je Ibra.

Šveđanin nema namjeru okačiti kopačke o klin, posljednji put je zaigrao 22. svibnja u šampionskoj sezoni Milana.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije