Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dez dlake na jeziku

Ibrahimović: Prestanite me uspoređivati s nogometašicama

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
25.12.2013.
u 21:09

- Uz dužno poštovanje prema ženama, muški i ženski nogomet ne mogu se uspoređivati i zato treba s tim prestati

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović ponovno je podigao prašinu svojim izjavama. Ovoga puta bez dlake na jeziku govorio je o ženskom nogometu.

- Uz dužno poštovanje prema ženama, muški i ženski nogomet ne mogu se uspoređivati i zato treba s tim prestati. Jednostavno, više čak nije ni smiješno, rekao je Ibrahimović te dodao:

- Kada nastupam izvan domovine, onda me uspoređuju s Messijem  i Ronaldom. Međutim, kada se vratim u Švedsku, onda me se uspoređuje s nogometašicama. Uz svo dužno poštovanje, nogometašice bi trebalo nagrađivati u skladu s onim što pridonose nogometu. Prošlog su me ljeta pitali jesam li bolji ja ili švedska napadačica Lotta Schelin. Nisam bio siguran je li to šala ili što? Ako oborim neki rekord onda me se treba usporediti s s igračem čiji sam rekord oborio, a ne s djevojkom, kazao je Ibra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije