Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nisu očekivali

Ibrahimović ih naučio kako ispravno izgovoriti ime švedskog brenda

Zlatko Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
02.03.2019.
u 09:19

Švedski nogometaš je pred kamerama otkrio kako su izgledali njegovi prvi dani u Los Angelesu

Zlatan Ibrahimović (37) u SAD-u uživa u popularnosti. Prije nekoliko dana švedski je napadač bio gost emisije koju vodi Jimmy Kimmel. Ovo je bilo njegovo drugo gostovanje u vrlo popularnom 'talk showu' nakon što je lani stigao u LA Galaxy.

Ibrina zafrkancija očito je sjela Amerikancima koji su se dobro zabavljali tijekom cijele emisije, a Zlatan je pokazao kako je jedan od popularnijih svjetskih nogometaša.

Švedski nogometaš je pred kamerama otkrio kako su izgledali njegovi prvi dani u Los Angelesu. I dok je on bio zaokupljen nogometom supruga je trebala pronaći kuću koja je namještana. Ali nije bilo tako...

- Supruzi sam rekao da nam pronađe kuću koja ima namještaj i koju ne treba uređivati. Nisam želio hodati po dućanima i tražiti namještaj. Naravno, nakon nekoliko dana svidjela joj se jedna kuća, ali koja nije namještena. Trebali smo otići u IKEA-u po namještaj -  rekao je Ibrahimović, a voditelj Jimmy Kimmel se ubacio:

- Izgovaraš IKEA na potpuno drugačiji način nego mi u Americi. Znači, cijelo vrijeme pogrešno smo izgovarali ime.

Zlatan se samo nasmijao i još jednom ispravno izgovorio - IKEA.

Zlatko Ibrahimović
1/7
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:15 02.03.2019.

ovdje kszu Ajikia.

LO
lojtra1
09:25 02.03.2019.

I na kajkavskom se veli "Idem v IKEJU" :)

SE
serđo12
11:45 02.03.2019.

U IKEI je najbolja klopa ,namještaj je loš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije