Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN GENIJ OTPADA

Ibra ili CR7 neće vidjeti Copacabanu

'29.02.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Svedske. Zlatan Ibrahimovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
21.10.2013.
u 23:00

– Cristiano je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali ne i najbolji. A ima i kompleks jer stalno gleda Messija kako mu odnosi nagrade za najboljeg igrača – rekao je Ibrahimović.

Ždrijeb u Zürichu bio je okrutan za Švedsku i Portugal, ali i za navijače na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, koji ondje neće vidjeti jednog od dvaju nogometnih genija Cristiana Ronalda ili Zlatana Ibrahimovića.

Dan prije ždrijeba Ronaldo je rekao: "Želio bih izbjeći Švedsku i Francusku", no želja mu se nije ispunila.

A Zlatan Ibrahimović dobio je šansu da dokaže svoju nedavnu tvrdnju da je bolji igrač od Ronalda.

– Cristiano je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali ne i najbolji. Zapravo, on je produkt treninga, golemog rada, ne toliko talenta. A ima i kompleks jer stalno gleda Messija kako mu odnosi nagrade za najboljeg igrača – rekao je Ibrahimović.

Kao Muhammad Ali

Kontroverzni Šveđanin izjavio je nedavno i ovo: "Ja sam kao Muhammad Ali. Kada je on rekao da će nokautirati nekoga u četvrtoj rundi, to je i učinio". Vidjet ćemo hoće li nakon dvije runde uspjeti nokautirati i Ronaldov Portugal.

Ako je suditi prema jučerašnjoj izjavi koju je dao nakon ždrijeba, baš i nije toliko samouvjeren:

– Portugal je favorit, ipak imaju kvalitetniju reprezentaciju. Bit će to dvije fantastične utakmice, a presudit će sitnice.

Zanimljivo, Ibra i Cristiano susreli su se u reprezentativnom dresu triput, a obojica su bez pobjede. U kvalifikacijama za SP 2010. godine dvaput je završilo 0:0, a u prijateljskoj utakmici 2004. godine 2:2.

Portugalski izbornik Paulo Bento priznao je da Švedska nije najidealniji protivnik. Ne uspiju li Portugalci, propustili bi prvo veliko natjecanje nakon Svjetskog prvenstva 1998. godine.

Bento se boji Ibrahimovića

– Put do Brazila bit će vrlo kompliciran, čekaju nas dvije jako teške utakmice protiv momčadi koja ima ponajboljeg nogometaša svijeta Ibrahimovića. Ne znam je li prednost što prvu utakmicu igramo kod kuće, ma zapravo svejedno je – rekao je Bento.

A švedski izbornik Eric Hamren dodao je:

– Kao što sam rekao i prije ždrijeba, imamo šanse izboriti SP bez obzira na protivnika. Bit će teško, ali znam kako proći Portugal.

>> Kovač: Kako to Bog namjesti, triput smo već pobjeđivali Lagerbäcka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije