Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riješene nesuglasice

I to u Švicarskoj: Predsjednik kluba fizički napao novinara

Christian Constantin
Foto: Reuters/Pixsell
22.09.2017.
u 12:01

Dio napada kojeg je snimila kamera pokazuje komentatora Rolfa Fringera kako leži na zemlji i kako ga u glavu šakom udara 60-godišnji Constantin

Predsjednik švicarskog prvoligaša Sion Christian Constantin fizički je napao televizijskog komentatora nakon prvenstvene utakmice u četvrtak navečer nakon čega je izjavio da su sada "riješene" nesuglasice između njih dvojice. 

Dio napada kojeg je snimila kamera pokazuje komentatora Rolfa Fringera kako leži na zemlji i kako ga u glavu šakom udara 60-godišnji Constantin. Sve se to dogodilo nakon pobjede Siona od 2:1 nad Luganom.

Ubrzo nakon toga, Constantin je za televizijsku postaju Teleclub izjavio da ga je Fringer, bivši švicarski izbornik, ranije kritizirao.

- Sada smo to riješili - kazao je Constantin.

- Uhvatio sam i udario sam ga u stražnjicu. Kada ste napadnuti, morate se braniti.

Švicarski nogometni savez (SFL) je potvrdio da će otvoriti disciplinski postupak o incidentu.

- Kako je prikazano na snimci, predsjednik Siona Christian Constantin je sudjelovao u fizičkom obračunu s nogometnim stručnjakom Telecluba Rolfom Fringerom. Constantin je potvrdio napad u interviewu -  kaže se u priopćenju SFL-a.

Ranije ovaj tjedan, Fringer je kritizirao način na koji Constantin vodi klub opisujući ga "smiješnim".

Fringer, koji je trenirao između ostalih i grčki PAOK, izjavio je da ga je Constantin udario u lice te da se spotaknuo o kemeru kada je pokušao pobjeći.

Komentara 10

DU
Deleted user
13:06 22.09.2017.

Odlično jer imamo dopisnike tamo. Sidhara, imeiprezime, autocenzura...

DU
Deleted user
13:08 22.09.2017.

Ove novinare bi trebalo poslati u Švicarsku da ih malo treneri nauče pameti

GU
Gustirna
18:40 22.09.2017.

Je li to bio novinar iz 'regiona'....mamic jos nije niti jednog izmlatio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije