Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvitanović napadnut

HNS: Najoštrije osuđujemo napad, institucije moraju reagirati

Mario Cvitanović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
21.09.2017.
u 10:20

Nastavak je to niza huliganskih napada na članove nogometne obitelji koji moraju zgroziti, uznemiriti i zaprepastiti svakoga, poručuju u HNS-u.

Hrvatski nogometni savez najoštrije je u četvrtak osudio fizički napad na trenera Dinama Marija Cvitanovića koji se dogodio u Zagrebu u srijedu navečer.

Nekoliko napadača sačekalo je nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Marija Cvitanovića ispred njegovog doma te ga napalo palicama, nanijevši mu pritom ozbiljnije ozljede.

"Nastavak je to niza huliganskih napada na članove nogometne obitelji koji moraju zgroziti, uznemiriti i zaprepastiti svakoga tko vjeruje da je Hrvatska demokratska i moderna europska država koja brine za sigurnost svakog građanina. No, u Hrvatskoj zločinci nekažnjeno crtaju svastike, pucaju u ljude ili ih udaraju s leđa, primitivno vrijeđaju državnu tajnicu ili fizički napadaju nogometne izbornike, trenere i suce. Ponavljamo, nekažnjeno", kaže se u priopćenju HNS-a.

Mario Cvitanović
1/21

"Nogomet je puno dao Hrvatskoj, a malo toga dobio zauzvrat. No, ono osnovno što građanin jedne zemlje treba dobiti - sigurnost i pravdu - trebali bi dobiti i članovi nogometne obitelji", ističe HNS pozivajući državne institucije da što prije reagiraju i da se "ozbiljno počnu baviti s osobama koje teroriziraju članove nogometne obitelji, ali i ostale građane Republike Hrvatske".

Komentara 7

MI
misho32
10:35 21.09.2017.

što se još mora dogoditi da policija i vlast poduzme nešto da zaštiti Mamića odnosno Dinamo i zagrebački nogomet. Pogledajte vi iz medija što ste učinili Dinamu i Zagrebu.

MA
Magnificus
11:43 21.09.2017.

huškački mediji tj. "sportski novinari" iz VL i JL među glavnim su krivcima za eskalaciju nasilja prema nogometnim djelatnicima, a pogotovo dinama!!! nikad od tih veleumnih novinarskih umova nismo pročitali iskrene osude takvog verbalnog i fizičkog nasilja, nego uvijeno u celofan, uz uvijeno opravdavanje zbog tobožnje močvare u nogometu!!!

Avatar petrolio
petrolio
15:35 21.09.2017.

možemo li sada reći HDZ vlada nečinjenjem tj. neuhićivanjem i nekažnjavanjem počinitelja zapravo ih podržava!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije