Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI MEDIJI

I Prosinečki kandidat za klupu Srbije?

Robert Prosinečki
Crvena zvezda
14.10.2011.
u 14:56

Srbijanski mediji pišu da je Žuti sve dogovorio s Karadžićem, a preuzeo bi orlove na kraju prvenstva 2011./2012.

Srbijanska nogometna reprezentacija broji crne dane. Nakon što su se oprostili od Eura, stolica se i te kako trese izborniku Vladimiru Pižonu, a tamošnji mediji naveliko naklapaju o tome tko bi mu mogao biti nasljednik. Spominju se Ljubiša Tumbaković, bivši trener Partizana te Milovan Rajevac koji se na lanjskom SP-u proslavio s Ganom i doveo je do četvrtfinala.

No, jedno ime osobito odskače – Robert Prosinečki! Pojedini srpski mediji već su ga proglasili novim izbornikom, donose vijesti da je već sve dogovorio s predsjednikom njihova nogometnog saveza Tomislavom Karadžićem. Aktualni trener Crvene zvezde preuzeo bi orlove na kraju prvenstva 2011./2012., dok bi vođenje momčadi na nekoliko prijateljskih utakmica u proljetnim terminima prepustio članovima svog stručnog stožera.

No, Žuti u izjavi za Kurir sve negira.

– Nisam dobio poziv od čelnika FSS-a niti sam s drugim ljudima razgovarao o toj temi, a da budem iskren, za to prvi put čujem od vas. Kao i u ranijim situacijama kada se u tisku spominjalo moje angažiranje u drugim klubovima i reprezentacijama, mogu samo reći da sam maksimalno koncentriran na rad u Crvenoj zvezdi. U ovom trenutku jedino me zanima sljedeći protivnik Metalac i ništa više – rekao je Prosinečki.

Novog izbornika izvršni odbor birat će 20. studenog

Komentara 23

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:06 14.10.2011.

Robi, hvala ti za sve majstorije, trenutke sreće i veselja koje si nam priuštio. Puno uspjeha u privatnom životu i profesionalnoj karijeri.

HO
Houston***
19:19 14.10.2011.

Pogledajte samo ovo smece od Zagorca, kako ponosno dize tri prsta. Pa njemu bi i Zagorka Gricka**, pozavidjela na ovoj slici.

KM
kmet
16:04 14.10.2011.

Ako Robi ovo uzme... ne znam, ne bi htio biti radikalan. Ali da HRVAT vodi Srbiju protiv Hrvatske... ljudi moji pričamo o nogometu, nije to odbojka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije