Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikako da ga pusti na miru

I opet je udario po Kovaču, sjetio se ubosti ga čak i u trenucima velikog slavlja!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
17.06.2020.
u 10:27

Kovač se i dalje spominje kao potencijalni sljedeći strateg dortmundske Borussije, najvećeg Bayernova rivala

Svladavši na gostovanju Werder s 1:0 pogotkom Roberta Lewandowskog, Bayern je u utorak osigurao osmu uzastopnu titulu prvaka Njemačke.

Okolnosti su bile takve da se moralo slaviti skromno, daleko od razdraganih navijača, ali i unatoč svečarskome raspoloženju, izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nije propustio prigodu da se ponovo okomi na Niku Kovača.

Podsjetimo, Bayern je u obranu šampionske krune poveo nekadašnji hrvatski izbornik, međutim, smijenjen je početkom studenoga nakon što je na gostovanju kod Eintrachta pretrpio 5:1 poraz.

- Samo da vas podsjetim da smo jesenas bili sedam ili osam bodova iza vodeće momčadi. Tada je našu momčad preuzeo Hansi Flick koji nas je izveo na pravi put i osvojio prvenstvo. Otkako je postavljen na mjesto trenera počeli smo ponovo igrati jako dobar nogomet - kazao je Rummenigge, koji je Kovaču svašta javno zamjerao i lani, i to u vrijeme dok se Hrvat svim silama trudio Bayernu priuštiti dvostruku titulu u čemu je naposljetku i uspio.

Rummeniggeovu su jučerašnju izjavu kao novi rundu obračuna s Kovačem doživjeli i njemački novinari, koji su podsjetili da bi se situacija narednih tjedana mogla rasplesti na izuzetno zanimljiv način.

Naime, Kovač se i dalje spominje kao potencijalni sljedeći strateg dortmundske Borussije, najvećeg Bayernova rivala, pa u teoriji još uvijek postoji mogućnost da će hrvatski trener dobiti prigodu uzvratiti Rummeniggeu tamo gdje bi to bilo najbolje, na nogometnim travnjacima.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
15:51 17.06.2020.

Herr Flick und frau Helga!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije