Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ga osudili

I Nadal se obrušio na Kyrgiosa: Godine mu ne mogu biti izgovor!

Andy Murray - Rafael Nadal
Reuters/PIXSELL
15.08.2015.
u 15:14

- Svi mogu pogriješiti i nadam se da će nešto naučiti. Međutim, godine ne mogu biti izgovor.

Incident kojeg je izazvao Nick Kyrgios kada je tijekom meča protiv Wawrinke iznio uvrede na račun Švicarčeve djevojke i dalje je aktualna tema u svijetu tenisa. Mnogi su javno osudili takav potez bezobraznog Australca, a jedan od njih je i Rafael Nadal.

- To je bilo potpuno nepotrebno. Ne razumijem iz kojeg razloga je to rekao. Teniski meč ne bi trebao tako izgledati, rekao je Nadal i dodao:

- Tijekom cijele godine ste na turnirima i dijelite svlačionicu s kolegama i zato morate biti dobri s njima jer je onda život lakši i sretniji. Ovo što se dogodilo sigurno ne pomaže u ostvarivanju dobrog odnosa.

Neki su Kyrgiosa pokušali opravdati time što je još mlad.

- Svi mogu pogriješiti i nadam se da će nešto naučiti. Međutim, godine ne mogu biti izgovor. Svi smo mi krenuli mladi. Ja sam, primjerice, krenuo sa 16 godina, Novak je imao 17, a Murray 18. Tako da, godine nisu izgovor, moraš imati poštovanja, zaključio je Nadal.

>>Evo što je Đoković rekao o Kyrgiosovu vrijeđanju Wawrinke i Donne

Komentara 2

SL
stipe.lasic11
17:52 15.08.2015.

Je eto on se tu sad pojavi pa ce glumit divlji zapad koji je on uopcw sta je on ko neka zvjwzda

UN
unbekant
15:34 15.08.2015.

Zasto se Kyrgoisu ne odgovori malo onako na kafanski nacin,prvomu uzmes djevojku,paga onda dobro istamburas,nego su svi cipkice,i samo usmeno osudjuju,dajtega malo isakjte pa ni je on niko i nista,on samo vidi,da su oni svi mlakonje paih ismijava,a posebno svicarac,pa ni jemu tu svicarska,nego divlji zapad i istok.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije