Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
australac kažnjen

Evo što je Đoković rekao o Kyrgiosovu vrijeđanju Wawrinke i Donne

Novak Đoković i Mate Delić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
14.08.2015.
u 12:01

– Naučit će lekciju na teži način i nadam se da to više neće ponoviti – poručio je srbijanski tenisač.

Vrijeđanje Australca Nicka Kyrgiosa tijekom meča u Montrealu sa Švicarcem Stanislasom Wawrinkom šokiralo je tenisku javnost. Australski igrač grčkih korijena iznio je teške uvrede na račun Švicarčeve djevojke Donne Vekić, a nemili događaj prokomentirao je i Novak Đoković, prvi tenisač današnjice.

– Neki igrači imaju problema s kontrolom. Ovakav ispad vam se može dogoditi samo kada imate problema s emotivnim izazovima s kojima se suočavate. Bez obzira na to, nema opravdanja za ono što je izjavio – kazao je Đoković te dodao:

Naučit će lekciju na teži način i nadam se da to više neće ponoviti. Nije korektno i nema opravdanja kada bijes usmjerite prema kolegi ili nekome tko uopće nije tu.

>>Kyrgios ponovno vrijeđao Wawrinku i Donnu, a njegov brat zaprijetio je Švicarcu

>>Kyrgios kažnjen sa 10.000 dolara zbog bezobraznog provociranja Wawrinke

Komentara 16

Avatar naissus
naissus
12:15 14.08.2015.

Jedan je Nole!!

MA
Majur
12:30 14.08.2015.

Hoće Nole,ponovit će slične ispade mali lajavac....Nema taj respekta prema nikome,fino ga treba oderati u meču pa mu se cerekati u facu....

MU
muh
13:50 14.08.2015.

A Dona nek igra tenis i ne sakuplja j....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije