Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali zbog razočaranja

I Kramarić potvrdio da je vrijeme za odlazak: Volio bih u Španjolsku

Sevilla's Nicolas Martin Pareja (L) and Rijeka's Andrej Kramaric jump for the ball during their Europa League Group G soccer match in Seville, December 11, 2014. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL
13.12.2014.
u 11:00


Umjesto da gleda svoj bivši klub u igri protiv Rijeke, Davor Šuker je otišao u Nizozemsku.

Reflektori su se već odavno ugasili označivši kraj Rijekine europske pustolovine, a čovjek u kojega su mnogi polagali nade nije izlazio sa stadiona Sànchez Pizjuàn.

Konačno, debelo nakon ponoći, u 0.52 sata, Andrej Kramarić napustio je prostoriju za dopinšku kontrolu gdje se sa suigračem Vedranom Jugovićem zadržao neuobičajeno dugo. Vidno umoran i razočaran, Kramarić je rekao:

- Sevilla je najbolja momčad protiv koje smo igrali. Pokušali smo, no nismo mogli. U nastavku smo počeli bolje igrati, no nisu nam dopustili da napravimo nešto više. Vidi se zašto je Sevilla osvajač Europske lige i četvrta momčad Primere.

Još Zagreb pa adio

Španjolski mediji uoči utakmice nazvali su ga "novim Šukerom" prisjetivši se Hrvata koji je obilježio klupsku povijest Seville. Kramarića se dojmio ambijent u Španjolskoj i ne skriva da bi mu najjača liga svijeta moglo biti buduće odredište.

- Uvijek sam govorio da bih volio igrati u Španjolskoj. Je li realno da dođem ovdje? Sve je moguće.

O detaljima i mogućim transferima više nije htio govoriti, netom završena utakmica još mu je bila u glavi.

- Bolno je izgubiti, ali sve je ovo značajno iskustvo. Ovakvi okršaji čine vas boljim.

Posljednje dvije godine bile su mu prekrasne, no s njim ili bez njega Rijeka će se nastaviti boriti s najjačima u Europi, napominje.

– Najvažnije je da nikome nismo priznali da je bolji, bez obzira na ime i snagu. Ostaje tuga zbog propuštenih prilika na gostovanjima, ne znam zašto ne igramo dobro u gostima kao na Kantridi, no napravili smo veliki iskorak, puno smo napredovali od izlaska na europsku scenu. Znam da su navijači vjerovali da možemo ići dalje i nesretan sam što nismo uspjeli – kazao je Kramarić.

Utakmica u Sevilli bila je Kramariću gotovo sigurno pretposljednja u dresu Rijeke. U ponedjeljak će igrati protiv Zagreba, a onda otići u neki europski klub. Potvrdio je to i trener kluba s Kantride Matjaž Kek.

Dosta mu je trakavice

– Volio bih da ostane, ali klub želi zaraditi na takvim igračima. Iskreno, i Andrej je glavom u milijunima koji se vrte oko njegova imena, volio bih da se ta trakavica konačno riješi – kazao je trener Rijeke Kek.

A španjolski mediji jučer su se bavili i Armadom koja je na utakmici u Sevilli istaknula transparente "Šuker lopov" i "Šuker izdajica".

U Sevilli su nam pak rekli da su ga zvali da dođe na utakmicu, no da se on opravdao odlaskom na 125. godišnjicu Nizozemskog nogometnog saveza.

>> Rijeka mora prodavati i kupovati, ali bez Keka ne smiju na Kantridi ostati

>> Kramarić je treći strijelac Europske lige, pogledajte tko je ispred

Komentara 2

DA
danijelba1988
14:03 13.12.2014.

pa nego di bi iso igrat nego u spanjolsku kad ga plavusa ceka tamo hehe

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
14:03 13.12.2014.

Volio bi Andrej Kramarić u europsku Sloveniju i NK Maribor ali nisam siguran da je on materijal za Ligu Prvaka i pravi tip za prvu ekipu ljubičastih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije