Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

I jedan i drugi upisali poraz: Šarić nije mogao protiv LeBrona, a Zubac protiv Dončića

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Phoenix Suns
Mark J. Rebilas/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.05.2021.
u 08:59

Zubac je kao i Šarić imao lošu večer, on je na terenu proveo 21:52 minute i zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz šest skokova i jedan blok

Phoenix Sunsi Darija Šarića doživjeli su sinoć prvi poraz u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije, dok su LA Clippersi Ivice Zupca upisali i drugi poraz od Dallas Mavericksa.

Od Phoenixa su bolji sa 109-102 bili LA Lakersi koji su tako izjednačili na 1-1 u seriji na četiri pobjede. 

Anthony Davis je zabio 34 koša uz deset skokova i sedam asistencija u pobjedi Lakersa nad domaćim Phoenixom, a LeBron James je dodao 23 koša i devet asistencija. Dennis Schröder je ubacio 24 koša, a Andre Drummond 15 uz 12 skokova. 

Kod Phoenixa najbolji je bio Devin Booker s 31 ubačajem, a Deandre Ayton je utakmicu završio s 22 koša i 10 skokova. Šarić je odigrao 15:12 minuta za poraženu momčad i zabio dva koša (0/1 šut iz igre) uz dva skoka i jednu ukradenu loptu.

Dallas je u pobjedi 127-121 nad Clippersima za vodstvo od 2-0 u seriji na četiri pobjede predvodio Luka Dončić s 39 poena, sedam skokova i sedam asistencija. Treća utakmica se igra u petak, a četvrta u nedjelju. Tim Hardaway Jr. je dodao 28 koševa, a Kristaps Porzingis 20.

Clippersima nije pomogao ni raspoloženi Kawhi Leonard koji je zabio 41 koš. Paul George je ubacio 28 koševa upisavši pritom 12 skokova i šest asistencija.

Zubac je kao i Šarić imao lošu večer, on je na terenu proveo 21:52 minute i zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz šest skokova i jedan blok.

Brooklyn Nets su također povećali svoju prednost u seriji na 2-0, sinoć su u drugoj utakmici doigravanja Istočne konferencije sa 130-108 nadigrali Boston Celticse.

Kevin Durant je za pobjedu zabio 26 koševa, Joe Harris je dodao 25 od čega je sedam trica. Durant je dodao osam skokova, pet asistencija i četiri bloka. James Harden je ubacio 20 koševa i upisao sedam asistencija, dok je bivši Celticov igrač Kyrie Irving utakmicu završio s 15 pogodaka.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
09:59 26.05.2021.

Sve je to dobro. Ako Jazz, Suns i Clippers ispadnu u prvom kolu doigravanja imati ćemo naše NBA "zvijezde" ranije u repki. I sva sreća ne čekaju nas Poljaci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije