Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

I Hrvat u šoku! Pustili ih kući, a sada traže da se vrate – u žarište pandemije

Marcelo Brozović
Foto: Instagram
1/4
31.03.2020.
u 12:20

Po povratku Romelu Lukaku, Christian Eriksen, Samir Handanovič, Marcelo Brozović, Ashley Young, Victor Moses i Diego Godin ponovo će morati u dvotjednu karantenu.

Nakon što su stvari oko koronavirusa eskalirale u Italiji, klubovi su raspustili svoje igrače. Među njima bio je i milanski Inter.

Iako je budućnost nastavka prvenstva neizvjesna, klub sada traži igrače da se vrate u grad.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Naime, Gazzetta dello Sport piše da je klub odlučio da se pozovu sedmorica nogometaša koji se u Milano moraju vratiti do kraja sljedećeg tjedna, odnosno do Uskrsa.

Po povratku Romelu Lukaku, Christian Eriksen, Samir Handanovič, Marcelo Brozović, Ashley Young, Victor Moses i Diego Godin ponovo će morati u dvotjednu karantenu.

Posljednju utakmicu Nerazzurri su odigrali prije tri tjedna. Tada su poraženi na gostovanju kod Juventusa s rezultatom 0:2.

Iako potvrda o tome kada bi se Serije A mogla nastaviti nema, u Interu žele biti spremni pa su za svaki slučaj odlučili ujediniti momčad za sada barem u istom gradu.

Inače, Inter je trenutačno treća momčad na prvenstvenoj tablici s 54 boda. Prvi je Juventus (63), a drugi Lazio (62). U Italiji je odigrano 26 od 38 kola.

Pomoć pogođenima potresom u Zagrebu te zaraženima koronavirusom

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

>>>> Pogledajte treninge Cro Copa koje možete raditi i doma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije