Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVAJAČ WIMBLEDONA

I Goran Ivanišević čestitao vatrenima na velikom uspjehu

Goran Ivanišević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
16.07.2018.
u 14:53

- Kada vidite članove nogometnog tima da igraju kao jedno, znate da zajedno mogu ostvariti samo najveća postignuća. Hvala vam od srca, osjećaj je neopisiv.

Goran Ivanišević čestitao je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na osvojenom drugom mjestu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Za zemlju kao što je naša ovo je fantastičan uspjeh. Drugi smo na svijetu! Zemlje poput Argentine, Brazila, Engleske i Njemačke, koje su veće i bogatije od nas, ostavili smo iza sebe. Ovo je ostvarenje sna. Ipak, francuska reprezentacija bila je bolja u finalu i zasluženo odnijela pobjedu - poručio je osvajač Wimbledona iz 2001. i dodao:

- Kad je sport u pitanju, uvijek želite pobijediti. Međutim naši su dečki ostavili srce na terenu, a za malu zemlju poput nas to je ogroman uspjeh, jer pokazuje našu predanost i žrtvu. Kada vidite članove nogometnog tima da igraju kao jedno, znate da zajedno mogu ostvariti samo najveća postignuća. Hvala vam od srca, osjećaj je neopisiv.

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije