Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LONDONU

I drugi finale za naše tenisače: Nakon Ćorića, izborio ga i Čilić

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.06.2018.
u 16:57

Čilić će se u svom četvrtom finalu Queensa, a 32. u karijeri boriti s boljim iz dvoboja Francuza Jeremya Chardya i Novaka Đokovića

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić probio se u finale ATP turnira serije 500 u londonskom Queen's Clubu, gdje je u subotu u polufinalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa s 7-6 (3), 7-6 (4).

Marin je do pobjede nad 21. igračem svijeta došao u dva "tie-breaka" nakon što je u cijelom meču nije bilo oduzimanja servisa. Čilić je imao visok postotak ubačaja prvog servisa, napravio je i 11 as-servisa - pet manje od Kyrgiosa. Bio je ovo treći dvoboj Čilića i Kyrgiosa te druga pobjeda Međugorca. 

Marin Čilić
1/8

Čilić će se u svom četvrtom finalu Queensa, a 32. u karijeri boriti s boljim iz dvoboja Francuza Jeremya Chardya i Novaka Đokovića. Na travi londonskog Queensa Marin je slavio 2012. godine.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u subotu u finale teniskog ATP turnira u Halleu nakon što mu je Španjolac Robert Bautista Agut zbog ozljede predao meč poslije 24 minute kod rezultata 3-2.

Ćorić, koji je 34. na ATP ljestvici, tako će u finalu igrati protiv prvog tenisača svijeta Švicarca Rogera Federera koji je za plasman  u finale eliminirao Amerikanca Denisa Kudlu. Hrvatski je tenisač sa Švicarcem dva puta igrao do sada i oba je puta izgubio.

U sutrašnjem finalu, četvrtom u karijeri, Ćorić će probati stići do svog drugog ATP naslova.

Komentara 1

PE
peugeot
18:05 23.06.2018.

A sutra u finalu : Djokovic-Cilic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije