Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLATIO GA 100 KUNA

I bogati plaču: Nogometaš zarađuje milijune eura, a žali se da mu je skup sok?

Jose Enrique
Foto: David Davies/Press Association/PIXSELL
12.01.2015.
u 10:50

- Najskuplja čaša soka od naranče ikad. Mora da su ga pješice donijeli iz Španjolske - napisao je Enrique na Instagramu.

Branič Liverpoola Jose Enrique požalio na skupoću soka od naranče kojega je naručio u jednom hotelu. 28-godišnji Španjolac sok je s dostavom platio 10.19 funti što je oko 100 kuna.

- Najskuplja čaša soka od naranče ikad. Mora da su ga pješice donijeli iz Španjolske - napisao je Enrique na Instagramu.

Enrique u Liverpoolu navodno zarađuje više od četiri milijuna eura godišnje pa pa mu cijena soka prava sitnica. Neki od komentatora na Instagramu su mu poručili da je mogao sam otići po sok i uštedjeti na dostavi. Drugi smatraju da je lijepo što još uvijek ima osjećaj za novac jer mnogo igrača iz Premierlige cijenu soka ne bi uopće primijetilo.

>> Liverpool se želi riješiti Balotellija, ponuđen je Juventusu

Komentara 4

MA
MagnusJohnson
11:03 12.01.2015.

I šta sad ako zarađuje 4 milijuna eura godišnje? Hoćete reći da cijena od 100 kuna za običnu čašu soka od naranče nije previsoka? A to je upravo poanta onoga što je ovaj rekao, a vi mislite ako tip zarađuje milijune da mora šutiti i plaćati. Ponašate se kao hrvatski gostoprimci na Jadranu, nabij cijenu, pa nek plaćaju.

IV
IvanMNECRO
12:32 12.01.2015.

I šta sad?! Pa neće da dozvoli da ga prave budalom i svaka mu čast!

DI
dinamojavolim1
12:56 12.01.2015.

slazem se da je to puno ali nigdje ne pise o kojem je hotelu rijec pa u sheratonu je coca cola 40 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije