Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDKNAPPU TREBA SAMO ČARLI

Hutton leti zbog sjajnog Ćorluke?

Alan Hutton
Reuters
28.09.2009.
u 14:09

Alan Hutton, škotski reprezentativac i desni bek Tottehama, zbog Vedrana Ćorluke morat će vrlo vjerojatno potražiti novi klub.

Obojica su, zapravo, jedini desni bekovi u klubu, no u Tottenhamu su odlučili kako im ne treba alternativno rješenje kad na toj poziciji igra najstandardniji igrač Bilićeve reprezentacije.

Dvadesetčetverogodišnji Hutton je na White Hart Lane došao iz Rangersa početkom prošle godine za 13 milijuna eura, no nije se uspio nametnuti zbog hrvatskog reprezentativca.

Za Huttona se zainteresirao Sunderlend koji za njega nudi 6,5 milijuna eura, a kako pišu otočki novinari, Redknapp će novac rado prihvatiti...

Čarli je ove sezone odigrao sve utakmice za Spurse, a ukupno je sakupio 52 nastupa za londonsku momčad.

Komentara 2

BE
beaver
19:19 28.09.2009.

Carli nije izvan forme ali nije ni u najboljoj formi. Mislim da jos nije 100% fizicki spreman za englesku. Sezona je veoma naporna tamo a posebno ako si pri vrhu tablice. Dva kup natijecanja, duga sezona i jos evropa i reprezentacija. Jos koju sezonu i biti ce on dobar. Harry ga obozava i ima strplijenja s njime. Pravi greskice za sada ali jos je mlad i uci zanat. Sa iskustvom i to ce nestati. Po mojem misljenju on je jedan od boljih kandidata za kapetansku traku u repki.

OB
-obrisani-
16:21 28.09.2009.

He, u zadnje vrijeme Csarli ko da nije onaj stari! Pravi gluposti! Ali to je normalno, primjetio sam da vremenom svi bekovi prolupaju. I posle par godina nemogu se prepoznati! Prave nepotrebne faulove i gube zivce jako olako. Zato dobijaju crvene kartone i na kraju netrebaju nikome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije