Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUKOV ODVJETNIK:
Povratak na članak

Huligani su stvar države, a ne Hajduka, žalit ćemo se i Europi!

– Za utakmicu s Dinamom bilo je angažirano 170 redara, za utakmicu s Dniprom 176, a u Dugopolju angažirali smo čak 300 redara. Učinili smo sve da se ne dogodi incident – rekao je Radovani

Komentari 31

Avatar antuntun55
antuntun55
20:43 09.10.2014.

huligani imaju ime i prezime ,a zajedničko im je da su pretplatnici Hajduka,jer Brbić je tvrdio da ni svi pretplatnici neće moći gledati utakmicu ako se igra u Dugopolju...uostlom što Hajdug nije svoj travnjak uređivao za vrijeme ljetne pauze...cijeli sjever i dobar dio ostlih poljudskih tribina vrvi huliganima (a la Z.Bego) ,a i dobar dio čelništva se odlično snalazi u huliganskim redovima...

VL
Avatar mihic
mihic
22:33 09.10.2014.

Brbicu stari nosaču kofera 1. imaš popis gdje je tko sjedio i na kojeg pretplatnika glasi stolica koja je bačena na teren 2.daj to policiji i objavi u novinama 3.ti isti kojih se odrices su ti ispred zgrade isposlovali kredit od 30 mil kuna. 4.ako nemaš što okrivi dinamo

VL
IN
Ineboimorejeplavo
21:04 09.10.2014.

Brbljiću to su oni isti navijači u koje se ti kuneš, to su oni isti navijači koje plačaš iz hajdukove tj gradske kase da prave nerede svugdje, malo je nezgodno kada stvari izmaknu kontroli jel tako...... To je ekipa iznnaš hajdug u koje se kuneš i podržavaš. Šta se mene tiče jako malo ste kažnjeni i volio bih da vam se nakon žalbe poveća kazna...venecijanci

VL
DU
Deleted user
20:43 09.10.2014.

Kmečanje!!Uvjek im je netko drugi kriv,dosadni su i Bogu i narodu vise!

VL
ČI
Čika
21:41 09.10.2014.

Mitomančine su opet u elementu. Okupator opet napada nedužnu nejač.

VL
OD
otac_domovine
21:11 09.10.2014.

Možemo opet reći da se onaj ljetni festival već treću godinu obija Hajduku o glavu. Puno više izgube nego što zarade. Prošle sezone su ispali od Dile Gori zbog loše igre, ali i očajnog terena. Ove godine su istina prošli,, ali sad gube dvije i pol tekme pred punim gledalištem i veliku lovu. Problem je što oni ne žele tu utakmicu visokog rizika prebaciti na odgovarajući stadion, nego stalno gledaju kratkoročne dobitke i stalno im se to obija o glavu. Nešto kao naša Vlada.

VL
AU
aussieboy
20:15 09.10.2014.

Pocelo je kmecanje!!!

VL
DU
Deleted user
21:40 09.10.2014.

Brbiću samo ti varaj ove napaćene Hajdukovce. Ej, sada će Brbić očitati lekciju sa svojim ultra jakim odvjetničkim timom cijeloj Europi. Daj se više ugasite dojadili ste svima. Sami sebi želite zlo. Univerzum borci za pravdu....ma katastrofa.....kad ništa ne ostanee nakon lopovluka.....normalno nemaš ni kune pošten si odjednom......jad jada. Nikog ne želim uvrijediti samo ovo prelazi granice dobrog ukusa. Ako vam je tako strašno i niko vas ne voli odstupite iz lige. Do viđenja,adio.

VL
Avatar cartman82
cartman82
20:31 09.10.2014.

Primitivci od predsjednika do igrača i navijača i doviđenja. Što sad plačete po ko zna koji put. Sad je kriva država, sutra mamić, prekosutra suci, pa vrijeme, pa more... Dajte više istupite iz lige i gotovo.

VL
ST
stargate
23:13 09.10.2014.

Kada sam nedavno bio u Splitu receno mi je da parkiram sto blize naplatne kucice radi zg registracije,kad sam parkirao u Omisu kraj samoposluge Plodine bacena mi je crna kava na auto ima toga jos znaci nije moguce da je to bio neki izfrustrirani navijac Hajduka nego je to tipicni mentaliteta dosta veliki broj mojih rodaka Dalmatinaca,zalosno i bijedno primitivizam u sportu u politici u Obitelji rezulta= ludska mizerija bez kraja na vidiku??

VL
Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
21:13 09.10.2014.

Josip Šimić aliasEUJanez ......tako je Sosed isto kao što je Alenka Bratušek osramotila cijeli Balkan jer civilizirana Europa ne čini razliku između Kosova i Slovenije tako i ovi Huligani sramote ovu regiju!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
22:11 09.10.2014.

cinjenica je da je glupo da klubovi placaju kazne zbog grupice huligana koja dolazi na utakmice iskljucivo radi stvaranja kaosa i nereda, medjutim specificnost ovog nasilja u dugopolju je da su to napravili iskljucivo "navijaci" sa pretplatnickim kartama, dakle ne neka mala grupica divljaka nego tzv navjerniji navijaci (mnogi od njih i sudjeluju upravljanju klubom), i to poveca grupa (obzirom na broj potrganih stolaca - ne moze desetak huligana potrgat preko sto stolica ispod guzica ostalih navijaca a da i ti ostali u tome ne sudjeluju), i nije najveci problem taj broj potrganih stolaca, nego to sta su te stolice koristene kao oruzje kojim su divljaci gadjali igrace i trenera rijeke s namjerom da ih ozbiljno povrijede ili ubiju (nije mi jasno sta je u glavama tih likova, to je stvarno bolesno) - za takove likove hajduk snosi apsolutnu odgovornost, je nekoliko stotina njihovih pretplatnika unajuze vezanih uz klub cija su imena i prezimena poznata klubu, i ti bi to isto radili i na poljudu da nema atletske staze pa srecom ne mogu dobacit do igraca protivnicke ekipe (uostalom, ta je ista grupa i na maksimiru potrgala tek postavljene stolice na jugu) - prebacivat krivnju na hns i sve ostale samo ne na hajduk i vlastite divljake je stvarno bezobrazno, i cak bi se moglo rec da je hajduk preblago kaznjen - a ak se vec pitaju sta su mogli ili mogu napraviti? evo mogu za pocetak dati policiji listu imena i prezimena tih likova koji su sjedili na tom dijelu tribina (jer karte su mogli dobit samo pretplatnici kluba), ili mogu sami kao klub oduzet im pretplatnicke karte i pokrenut tuzbu protiv divljaka zbog nanosenja stete i rusenja ugleda kluba - umjesto toga oni brane te divljake i istovremeno krive hns za ponasanje svojih ljubljenih "navijaca" - e nek se samo hajduk zali europi - kad tam vide te scene iz dugopolja, izbacit ce hajduk iz svih euronatjecanja za iducih 10 godina i jos ce dobit zestoku kaznu u eurima, jer u europi navijaci sjede uz sam teren i nikom ne pada na pamet iscupat sjedalicu da bi njome pokusat ubit protivnickog igraca, za to treba posebno bolestan mentalni sklop...

VL
DU
Deleted user
22:14 09.10.2014.

Brbiću obrati se ti Sanaderu,Vidoševiću i ostaloj vašoj bagri. Žali se njima. Koprcanje ništa drugo.

VL
MI
mismis
09:48 10.10.2014.

pa kaj je to drasticna kazna? kek je skoro sa strganim stolcem u glavu dobio a oni se zale na 2 utakmice pred praznim tribinama. nes ti kazne

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
07:56 10.10.2014.

da je hns ozbiljan izbacili bi vas kompletno iz svih natjecanja i poslali bi vas u vasu domovinu srbiju

VL
Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
21:29 09.10.2014.

EUJanez....a čiji si ti onda problem!???Hihihihihihihihi.....da nisi nešto u rodu sa Alenkom!??????

VL
GI
GIUSEPPE6464
22:33 09.10.2014.

eto šanse gnk i Mamiću da se po gledanost približe Hajduku

VL
Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
22:20 09.10.2014.

EUJanez--------------------------i ja se slažem da ne treba osuđivati ove navijače kao ni Alenku Bratušek jer jadna nije kriva! P.S. Da li je istina da je ona najpametnija Slonenka!?Kažu da ima IQ 75!!!!!Svaka čast to u Hrvaškoj nema!

VL
BR
brckodc
08:44 10.10.2014.

Ovo je čisto da se igra bez navijača kao što i Dinamo igra :-D

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:00 09.10.2014.

Ne treba osuđivati sve te strastvene balkanske navijače i prave hrvate koji se na tribinama stadiona osječaju kao svoji na svome.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.