Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamenovani

Huligani razbili staklo na autobusu PSG-a

PSG
Reuters (Ilustracija)
02.12.2013.
u 13:43

- Na autobus je bacano kamenje i razbijen je prednji desni prozor - rekao je izvor iz kluba.

Na klupske autobuse PSG-a i Lyona u nedjelju je bacano kamenje dok su momčadi putovale na utakmicu na Park prinčeva. Veća je šteta prouzročena na autobusu u kojem su bili Ibrahimović, Cavani i ostale zvijezde PSG-a.

- Na autobus je bacano kamenje i razbijen je prednji desni prozor - rekao je izvor iz kluba za AFP, dok je glasnogovornik Lyona potvrdio da su i oni bili meta napada.

- Dvije minute prije dolaska na stadion, bačen je kamen na autobusno staklo.

Incident se dogodio samo tjedana dana nakon što su navijači St. Etiennea zbog divljanja izbačeni sa stadiona Nice Allianz Riviera.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
matildica
16:16 02.12.2013.

ma nije to moguče pa to se ne dešava kod platinija to je zabuna sigurno je negdje na balkanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije