Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVELI NJIH DESET

Huligani nastavili nerede i nakon utakmice: Tukli se kraj škole!

Foto: Čitatelj 24sata
1/3
06.10.2020.
u 19:54

Bilo je to jedno pola sata nakon utakmice i u parku pokraj autobusnog kolodvora u Županji. Tik do OŠ Ivana Kozarca letjele su baklje, boce i sve ostalo što je došlo pod ruku ekipi koja je, očito, baš željela nerede

Hajduk je u šesnaestini Hrvatskog nogometnog kupa jedva svladao trećeligaški klub Graničar iz Županje. Dvostruki strijelac za Hajduk bio je Mijo Caktaš, no dvostruku prestavu priredila je i Torcida. 

Prije susreta se na županjskom stadionu iza sjevernog gola obračunala s policijom, a poslije susreta, dok su igrači Graničara još pjevali hit Dražena Zečića u svlačionici, najvjerniji Hajdukovi navijači već su bili na kolodvoru i pronašli novi način za sukob.

Točnije, bilo je to jedno pola sata nakon utakmice i u parku pokraj samog autobusnog kolodvora u Županji. Tik do OŠ Ivana Kozarca letjele su baklje, boce i sve ostalo što je došlo pod ruku ekipi koja je, očito, baš željela nerede. 

- Djeca tuda stalno prolaze kad idu u školu i vraćaju se kući. Bio sam na putu pa nisam mogao stati. Bilo je hajdukovaca, ali nisam siguran tko je bio s druge strane. Vidjelo se da su neki od njih rasječeni. Bilo je razbijenih boca i upaljenih baklji - rekao je čitatelj za 24sata, a policija se pohvalila kako je intervencijom spriječila nove nerede: 

- Policijski službenici spriječili su fizički sukob navijača koji se dogodio u 17,15 sati na autobusnom kolodvoru u Županji te je u prostorije policije privedeno i pet sudionika ovog sukoba - stoji u priopćenju.

Video nereda možete pogledati OVDJE.

06.10.2020.., Zupanja - 1/16 finala nogometnog kupa, NK Granicar Zupanja - HNK Hajduk Split. Sukob izmedju policije i navijaca Hajduka. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je danas, oko 14,50 sati, uoči početka nogometne utakmice na nogometnom stadionu u Županji između NK Graničara i HNK Hajduka skupina navijača Hajduka, unatoč zabrani prisustvovanja utakmicama za gostujuće navijače određenoj od strane HNS-a donesenoj u svrhu provedbe mjera sprječavanja širenja bolesti COVID19, pokušala pristupiti nogometnoj utakmici i narušavala javni red i mir.

-Zbog sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su nad njima uporabili sredstva prisile. U službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje trenutno je privedeno pet osoba kod kojih su pronađena sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje (teleskopske palice, papar sprej), izvijestili su iz PU.

06.10.2020.., Zupanja - 1/16 finala nogometnog kupa, NK Granicar Zupanja - HNK Hajduk Split. Sukob izmedju policije i navijaca Hajduka. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:17 06.10.2020.

idioti tovarski

DI
Dinamenavek
19:59 06.10.2020.

Borci za pravdu i istinu!

DA
Daniel05041986
21:16 06.10.2020.

Kenjci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije