Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LOKOMOTIVE

Novi udarac: Hajduk baš nema sreće

Hugo Almeida
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/2
05.03.2018.
u 13:51

Napadač Hajduka protiv Rudeša je ušao posljednjih 25 minuta i dobio udarac. Odigrao je utakmicu do kraja, a kasnije su liječnici ustvrdili da mu je pukla kost u nozi.

Novi udarac za Hajduk - ozlijedio se Hugo Almeida i neće ga biti u idućoj utakmici s Istrom, ali ni protiv Lokomotive u polufinalu Kupa.

Napadač Hajduka protiv Rudeša je ušao posljednjih 25 minuta i dobio udarac. Odigrao je utakmicu do kraja, a kasnije su liječnici ustvrdili da mu je pukla kost u nozi.

Splićani tako imaju velikih problema u napadu jer je ove zime Ohandza napustio klub, a Futacs još nije spreman.

Ključne riječi

Komentara 6

ZI
zizi10
14:03 05.03.2018.

to nema veze sa srećom nego s potpuno pogrešnom politikom kluba da dovode islužene igrače...sjetimo se milevskoga, sada almeide, a bilo ih je još takvih

GI
Gips
14:49 05.03.2018.

Algaide, pa nebi se zvao tako da ga ne ide

ZA
zanaše1
17:49 05.03.2018.

Doveli ga povrijeđenog,povrijedio se na prvoj utakmici kad je ušao u 70-toj min,pa sada nakon uspješno odrađenih priprema uđe u 70-toj min. i........... Ajde šaljite ga nazad gdje ga je Branco pokupil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije