Trener Stokea

Hughes: Olić me uvijek impresionirao, želim ga dovesti u Premiership!

Ivica Olić
DPA/PIXSELL
01.03.2014.
u 11:27

- Wolfsburg mi je ponudio novi ugovor, ali imam i ponudu Stokea. Upoznao sam predsjednika, razgovarao i s menadžerom i zbilja me jako žele

Ivica Olić nalazi se pred važnom životnom odlukom. Na ljeto mu istječe ugovor s Wolfsburgom, a klub mu nudi novi ugovor. No, Olić ima i ponudu iz Engleske, a to je priznao i trener Stokea Mark Hughes.

- Mislim da je pošteno reći da je on vrlo zanimljiv igrač. S njim sam se već sretao kao trener i uvijek me impresionirao. Želim ga dovesti u Stoke, a vidjet ćemo kako će priča završiti, rekao je Hughes.

A Ivica još uvijek nije odlučio. Trenutačno su mu 34 godine i možda je vrijeme za posljednji izazov.

- Wolfsburg mi je ponudio novi ugovor, ali imam i ponudu Stokea. Upoznao sam predsjednika, razgovarao i s menadžerom i zbilja me jako žele. Moram priznati, igranje protiv Liverpoola, Chelseaja i Manchestera zvuči jako dobro. Međutim, još uvijek nisam odlučio. A tko zna, možda dođe i još pokoja ponuda, rekao je Olić.

Komentara 2

ST
staro topoljanin
16:54 01.03.2014.

istri ,nemas ti pojma da moj sokac nije za dom,a sve ostalo si u pravu, vrhunski nogometas ,borac koji od sebe daje vise od sto posto. ola pravi si i takav ostani kao i svi slavonci.

IS
istri
13:20 01.03.2014.

Olica sam smatrao uvjek kao nas najborbeniji najposteniji koji je mislijo na rad i samo rad, ali o njemu se malo pise mozda sto nije nikad vikao :za d.. spremni. ali zato si veliki covjek i igrac postovan u inozemstvo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije