Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

HTV će prenositi utakmice Hajduka, Lokomotiva bez signala

Hajduk - Zagreb
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.06.2015.
u 17:19

Uzvrat se igra 9. srpnja, Hajduk će se prenositi i iz Dugopolja, dok se oko prijenosa iz Kranjčevićeve još pregovara.

Za razliku od prošle godine kad navijači Hajduka nisu mogli na HRT-u pratiti klub od prvoga pretkola Europske lige, ove je godine osiguran prijenos iz Estonije.

Utakmica sa Sillamäeom na rasporedu je u četvrtak, 2. srpnja u 18.30 sati. Istoga dana u 19.45 sati igra i Lokomotiva protiv Airbusa, ali njezini navijači neće moći pratiti utakmicu preko malih ekrana budući da neće biti televizijskog signala iz Walesa.

Uzvrat se igra 9. srpnja, Hajduk će se prenositi i iz Dugopolja, dok se oko prijenosa iz Kranjčevićeve još pregovara.

>> Dinamo ima transfere i Europu, Hajduk najjači marketing u ligi!

>> Otpisani hajdukovac Sandro Gotal potpisao za St. Gallen

Komentara 4

FI
Fisherman
19:00 27.06.2015.

Pa moraju prenositi prijenos Hajdukove tekme iz Dugopolja kad su vec od Torcide napravili kretene.Oni umjesto da Hajduk igra na Poljudu iznajme stadion za nekakve tehno pizdarje poslije kojeg svaku godinu imaju oranicu od terena pa mijenjaju travu a sta ih vise kosta nego su uprihodili.To je valjda ekonomska racunica Brbica i Pavasovica.E moji dalmatinci....nije vama Mamic problem.Vrijeme je da progledate ko vas upropastava.Otjerajte komunjare iz uprave grada i kluba pa ce biti bolje....

DH
dalibor.hren
02:23 28.06.2015.

Neće biti puno prijenosa!

ME
MeProMeWin
21:59 27.06.2015.

apsurd!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije