Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVOJE MILIĆ:

Hajduk je bio bolja momčad, Dinamo me razočarao

hrvoje milić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
14.07.2015.
u 10:12

- Zna se da sam ja hajdukovac, rekao je Hrvoje Milić

Jedan od detalja na kojima će ove sezone Hajdukov trener Damir Burić Šolta morati poraditi svakako je bekovska linija. Na desnoj strani protiv Dinama igrao je Fran Tudor kojemu to, očito, nije prirodna pozicija.

Za tog talentiranog dečka Burić mora pronaći drugu poziciju u momčadi. Dino Mikanović jučer je otputovao u Dansku na liječničke preglede u tamošnji Aarhus gdje bi trebao potpisati ugovor. Za desnog braniča konkurira i Josip Bašić. S druge strane, osim Marka Pejića nema nikoga. No, to bi se uskoro moglo promijeniti jer bi za Hajduk trebao potpisati Hrvoje Milić (26) iz Rostova.

Milić je zbog Hajduka svojedobno odbio i Dinamo, a za Splićane je odigrao tek nekoliko utakmica u sezoni 2008./2009. Dobro upućeni izvori sugeriraju kako je odbio tri financijski izdašne ponude iz Rusije, a još čeka odgovor iz dva talijanska kluba. No, poznato je da Milić preferira Hajduk. Ljubav je tu, a to u Splitu najviše cijene.

Naravno, pod Damirom Burićem bio bi bliže oku izbornika Nike Kovača. To je sigurno jedan od razloga zbog kojih bi Milić i odabrao Hajduk.

– Čekam da ovaj tjedan razriješim odnose s Rostovom i da dobijem papire. Postoji nekoliko opcija. Prerano je još kazati... No, zna se da sam ja hajdukovac. Odbio sam ozbiljne ponude iz nekih ruskih klubova. Između ruskih milijuna i Hajduka uvijek bih odabrao Hajduk. Naravno, tu bih bio i bliže izborniku Kovaču jer se ruska liga ne prati dovoljno kod nas – kazao nam je Milić koji je uživo gledao derbi između Dinama i Hajduka:

Hajduk je bio bolja momčad i zaslužio je pobjedu. Dinamo me razočarao – istaknuo je Milić.

>>Napokon pravi derbi! Na Maksimiru više gledatelja nego u prošloj polusezoni!

>>Nikola Vlašić: Tata i sestra nisu me došli gledati u Maksimir, oni su gledali tv-prijenos

>>Jefferson zbog Hajduka odbio Estoril i Pacos de Ferreira

Komentara 13

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
10:22 14.07.2015.

Našli ste baš osobu koja će objektivno komentirati utakmicu.

SO
sonce
10:16 14.07.2015.

Samo slijepac i neobjektivan navijač će reći, da je hajduk bijo bolji.

SX
sudbina x
11:19 14.07.2015.

Hahahahahah luzeri,pa Dinamo da je smio dao bi vam pet komada..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije